Treninger og løp uke 44 (Frostsprinten også!)

Hei!

Takk til alle som bidro på finalen av Skumringskampen på mandag!

Denne uken har vi fullt program, og håper og tror det blir mange fine oppleveleser

Mandag 28. oktober – innetrening – 17.30-18.30
Hvor: Midtbygdahallen
Hva: Basistrening som skal passe alle aldersgrupper i klubben.
Oppvarming – 10 min
Styrke/basistrening – 40 min
Avslutningsaktivitet/tøying – 10 min
De minste barna 3-8 år er også velkommen på treningen, og vi setter av en del av hallen for egen lek for denne aldersgruppen.
Når:17.30-18.30 – Etter en misforståelse med ROS som deler hallen med oss blir det 17.30-18.30 og ikke 18-19 som først annonsert.
Ta med: Innesko, drikkeflaske og godt humør!

Torsdag 31. oktober
Ingen trening – men ta gjerne en løpetur med hodelykt for å få litt ordentlig Halloween-stemning 😉
Fra neste torsdag blir det

Trollnatta – 2. november
Nattløp for barn og unge ved Sognsvann. Les hele innbydelsen her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/10910. Vi kjører tog sammen fra Røyken. Se vedlagte reiseopplegg og bli med på en spennende kveld!

Frostsprinten – søndag 3. november
Vårt tradisjonsrike kretsløp arrangeres fra Spikkestad barneskole.
Alle våre medlemmer som ikke har fått tildelt dugnadsoppgaver står fritt til å melde seg på løpet, men oppfordres til å bli igjen etter målgang for å bidra til rydding og nedrigging. Kiosken mangler også 4 kaker/vaffelrøre for salg. Meld i fra til Tone Skram (922 19 029) dersom du kan bake! (Se også vedlagte oppfordring!)
Innbydelse – https://eventor.orientering.no/Events/Show/10560 – Ved å overholde fristen som er til tirsdag blir det lettere å beregne antall kart.
Morten Johannessen er løpsleder og Torgeir Strandhagen er løypelegger. Dette blir bra!

Førstemann hjem og årsfest arrangeres 9. november. Se vedlagte invitasjoner. Bli med på både langløp og fest som en siste avslutning på O-sesongen. Begge deler blir garantert moro!

Kommende arrangementer
9. november – Førstemann hjem og årsfest (18 år og eldre) – hold av dagen og kvelden (og kanskje natten?) – Se vedlagte innbydelse! Husk å melde deg på både løpet og årsfesten!
20. november – årsavslutning Røyken O-lag i ROS-arena – 18.00-20.00 – premieutdeling turorientering, Røykencup og klubbmesterskap. Det blir også pølser, spennende foredrag, quiz, loddsalg og kake.

Hilsen Line

Årsfest-2019

1. mann hjem – innbydelse

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.