Treninger og løp uke 43

God og våt innsats av flere Røykenløpere i helgen! Henning som fullførte H21E stod for den mest imponerende prestasjonen i det søkkvåte terrenget i Fredrikstad.


Sunniva i fint driv ut på 3,8 km i N-Åpen


Stig og Henrik kjemper om å bli Røykens beste i H-Åpen. Stig trakk det lengste strået.

Denne uken arrangerer vi finalen i Skumringskampen fra Blåfjellhytta. Henrik er løypelegger og Knut med hjelpere fikser kveldsmat inne i hytten etter endt løp.

Mandag 21. oktober – Finale Skumringskampen 2019
Hvor: Blåfjellhytta
Når: Jaktstart med første start 18.30 – Fellesstart for de som ikke har deltatt på andre løp. Siden starten nå er så tidlig som 18.30 er det større muligheter å bli med for yngre løpere. Da kan man løpe flere sammen i C-løypen.
Arrangør: Røyken o-lag med Henrik Drange Ruud som løypelegger

Torsdag 24. oktober – siste o-tekniske torsdagstrening
Hvor: Vesledammen
Når: 18.00-19.30
Hvem: Eirik Holth Johannessen
Hva: O-teknisk enkel nattorientering for alle nivåer.
Ta med: Hodelykt eller lommelykt, kompass og brikke.

Neste uke (mandag 28. oktober) starter vi med mandagstrening 18-19 i Midtbygdshallen. Her blir det fokus på basistrening for alle aldre gjennom hele vinteren. Vi vil dele inn en liten del av salen hvor de minste barna kan leke mens besteforeldre, foreldre, eldre barn og ungdom er med på basistreningen ispedd o-teknikk og andre påfunn. I første omgang er det Drange Ruud og Holth Rekaa som vil dele på ansvaret for de minste, men om flere ønsker å bli med på en rullering her er det helt supert!

Kommende arrangementer
Søndag 27. oktober – 2 Mila Asker SK – https://eventor.orientering.no/Events/Entries?eventId=12030&groupBy=EventClass
Lørdag 2. november – Trollnatta – https://eventor.orientering.no/Events/Show/10910 – Nattløp for barn og unge ved Sognsvann. Røyke legger opp til fellesreise med tog og T-bane til samlingsplass. Vi oppfordrer også andre klubber i Buskerud til å bli med på vår tur. Et stemningsfullt løp med fine premier. Se vedlagte innbydelse. Påmelding på Facebook. https://eventor.orientering.no/Events/Show/10910
3. november – Frostsprinten – vårt tradisjonsrike senhøstløp – https://eventor.orientering.no/Events/Show/10560
9. november – Førstemann hjem og årsfest (18 år og eldre) – hold av dagen og kvelden (og kanskje natten?) – Se vedlagte innbydelse!
20. november – årsavslutning Røyken O-lag – premieutdeling turorientering, Røykencup og klubbmesterskap

Interessert i orienteringslitteratur?
Hurum o-lag har nettopp gitt ut jubileumsbok. 100 sider, koster bare 100 kroner. Ta kontakt med Torgeir, tlf 95041133, som kan skaffe deg en.
O-Boka 2019 – en samling av stort og smått som har skjedd gjennom o-året 2019 – et av de fineste praktverkene å ha i bokhyllen – https://o-boka.no/

Ha en fin uke!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.