Hva er orientering?

Målet med orientering er å finne orienteringsposter i en bestemt rekkefølge på kortest mulig tid. På et vanlig orienteringsløp finnes det mange forskjellige løyper slik at alle får den utfordringen som passer sitt nivå, uansett om du er nybegynner, erfaren, ung, gammel, mosjonist eller eliteløper. Dette brede utvalget av løyper i kombinasjon med ulike barneaktiviteter for de minste gjør at orientering passer spesielt godt for familier. I andre idretter opplever mange at barna må kjøres til hver sin stadion flere ganger i uken. I orientering er derimot alle samlet på et sted, og med naturen som arena. Bedre blir det ikke!

Orienteringsidretten er i tillegg rimelig å bedrive, og fri for utstyrshysteri. Av utstyr trenger du et par joggesko og kompass. Om du ikke har eget kompass, er dette mulig å låne av klubben den første tiden.

I vår klubb har vi fokus på bredden og setter det sosiale høyt. På tirsdager arrangerer vi barne- og ungdomstreninger, og uhøytidelige treningsløp for alle uansett alder og nivå. På utvalgte torsdager arrangerer vi spesifikke treninger for ungdom og voksne. I tillegg arrangerer vi klubbtur hver vår og høst, og ulike sosiale arrangement gjennom året. Som medlem i Røyken o-lag vil du jevnlig få mail med informasjon om tilbudene de kommende ukene.

Synes du dette virker interessant? Ikke nøl med å ta kontakt!

Velkommen skal du være!