Info (utsatt på ubestemt tid)

Vår årlige treningspakke for voksne nybegynnere er dessverre utsatt på ubestemt tid grunnet usikkerhet i smittesituasjonen denne våren. Vi ønsker imidlertid alle som ønsker det velkommen til å bli med på våre treninger og treningsløp, og ikke nøl med å ta kontakt med oss om du ønsker en innføring i idretten! Vi gir deg den oppfølgingen du trenger for å bli trygg i skogen.

Røyken o-lag har et sosialt treningsmiljø med barn og voksne i alle aldre, og på alle nivåer. Vi er glade hver gang vi ser nye personer på våre treninger. Ta gjerne kontakt før du blir med første gang, så vil du få den nødvendige informasjonen du trenger for en trygg og positiv opplevelse fra første trening!

Kontaktinfo: Knut Sveinung Rekaa (knut.rekaa@gmail.com / 952 02 995)

Foto: Aapo Laiho.

For tredje gang inviterer Røyken orienteringslag voksne med på et spennende treningstilbud. Dyktige instruktører vil legge til rette for at du får sosiale og fysiske treninger, hvor samhold og løpeglede står i fokus. Samtidig gir vi deg en innføring i kart og kompass, og du vil få muligheten til å utfordre deg på en ny arena.

Treningspakke 2021 består av:

  • Fire treningskvelder med instruktører fra Røyken orienteringslag
  • Tommelkompass (verdi 500 kr)
  • Turorienteringskonvolutten «Røykentrimmen» (verdi 300 kr)
  • Mulighet til å delta på alle klubbens treninger og løp ut året (verdi 400 kr)

Påmeldingsfrist: Mandag 19. april

Pris: kr 950,-

BEGRENSET ANTALL PLASSER