Rekrutter (8-12 år)

Røyken O-lag har spesifikke treninger for aldersgruppen 8-12 år. 

(Yngre barn er også velkommen til å delta, men da i følge med en voksen gjennom hele treningen.)

For hvem – alle i aldersgruppen er velkommen på trening. Jenter og gutter. Om det blir mange påmeldte deler vi opp gruppen etter alder. På samme sted og til samme tid har hele klubben trening tilpasset alle aldre og ulike nivåer. Det betyr at du som foresatt også kan benytte tiden til egen trening i ditt tempo. 

Når – Hver tirsdag i orienteringssesongen– klokken 18.00-19.00 

Treningsinnhold – I denne aldersgruppen vil vi fokusere på å ha det gøy i skogen. Alle vil få utfordringer tilpasset sitt ferdighetsnivå. 

Hver trening vil starte med en felles oppvarming. Deretter en orieneringsteknisk-del, for så å avslutte med en eller to fellesaktiviteter før treningens slutt. 

Hvor – I Røyken o-lag benytter vi ulike orienteringskart i hele tidligere Røyken kommune. Vi veksler på hvor vi arrangerer treningene for å gi nye opplevelser og utfordringer hver trening. 

Se sesongplanen for Røyken O-lag her: Røykencup | Røyken O-lag (roykenolag.no) 

Hva trenger du – De første treningene trenger du bare klær til å være ute og joggesko som tåler litt gjørme. Kompass og tidtakingsbrikke får du låne av klubben. Dersom du etterhvert ønsker å konkurrere kan det lønne seg å investere i eget kompass og brikke (400 kr for denne aldersgruppen). Etterhvert som løpsfarten i terrenget begynner å bli høyere kan det også være lurt å investere i egne orienteringssko som sikrer et godt grep. 

Hva koster det – barn opp til 16 år betaler 250 kroner i året. Inkludert i denne prisen er alle treninger og alle konkurranser.

Dersom flere i familien ønsker å prøve seg på trening og eventuelt løp anbefaler vi familiemedlemskap for hele familien for 600 kr per år. 

Innmelding gjøres via minidrett.nif.no se veiledning her: For nye medlemmer

Andre aktiviteter – I løpet av sesongen vil vi velge ut noen utvalgte orienteringsløp nærheten som vi deltar på sammen (frivillig). For aldersgruppen 10-12 år vil det arrangeres en O-Troll-leir med en overnatting felles for hele Buskerud orienteringskrets en gang på forsommeren.

Påmelding – Vi bruker appen Spond for å registrere påmeldinger til hver enkelt trening. Ved påmelding i Spond får vi et mye bedre grunnlag for å gi en best mulig opplevelse for alle barna. Registrering i Spond 

Har du spørsmål eller lurer på noe? Kontakt trenerne:

Harald Heiaas – harald.heiaas@gmail.com – telefon 909 81 294
Hege Holth Rekaa – hege.rekaa@gmail.com – telefon 977 23 144

 

 

Legg igjen en kommentar