Program

Torsdag 28. april kl. 18:00

Oppmøte: Vesledammen (Link til parkering)

Trening 1: Sirkeltrening

Vi deler oss inn i mindre grupper for en orienteringsrelatert sirkeltrening. Du får en grundig innføring i bruk av kart og kompass, og får testet deg på enkle og morsomme øvelser. Du avgjør selv hvor hard økten blir.

Torsdag 5. mai kl. 18:00

Oppmøte: Vesledammen (Link til parkering)

Trening 2:

Del 1: Vi starter treningen med videre innføring i kartlesing, med særlig fokus på bruk av tommelkompasset.

Del 2: Poeng-O: Dette er en fartsfylt trening hvor poster med ulik vanskelighetsgrad er hengt ut i terrenget. På en begrenset tid skal du prøve å samle flest mulig poeng. Dere blir delt inn i små grupper som hver får med en instruktører/veileder hele veien.

Torsdag 12. mai kl. 18:00

Oppmøte: Vesledammen (Link til parkering)

Trening 3: Dette er en sosial og morsom trening hvor løperne til stadighet samles i et felles utgangspunkt etter å ha funnet poster i nærheten (stjerne-o). Du får hyppig veiledning og gode muligheter til å videreutvikle dine kartferdigheter.

Økten avsluttes med et kort «terrengløp». Hvor rask er du gjennom myr, på sti og i kupert terreng? Tiden din gjennom de ulike elementene registreres ved bruk av en EKT-brikke.

Torsdag 19. mai kl. 18:00

Oppmøte: Transet (Link til parkering)

Trening 4: Under denne økten får du virkelig opp pulsen. Vi løper motbakkeintervall på sti, og orienterer tilbake i terrenget i «pausen» (intervall-o). Du løper så mange drag/runder som du rekker og ønsker. Samtidig fortsetter vi innføring i kartlesing.

Torsdag 26. mai kl. 11:00

«Bonustrening»: Du får mulighet til å teste deg på en ordentlig orienteringsløype. Vi drar til Eiker sammen med aktive løpere i Røyken orienteringslag for å delta på Eikerløpet. Eikerløpet er et lavterskelarrangement som byr på løyper i ulike lengder og med ulike nivå. Du finner garantert en løype som passer for deg.

Mer informasjon her.

Foto: Aapo Laiho.