Sesongplan

Det er foreløpig vanskelig å si hvordan vårsesongen vil se ut på grunn av coronaviruset. Vi har lagt en optimistisk sesongplan, og kommer til å justere denne dersom det ikke blir lettelser, eller ytterligere innstramminger.

Sesongplan 2021

Alle treningene vil henge ute en uke fra mandag til søndag slik at de enten kan tas på tirsdager hvis retningslinjene åpner for det, eller at de tas en gang gjennom uken når du selv ønsker.

Røyken Orienteringslag vil til enhver tid rette seg etter myndigheters regler og retningslinjer, og følge veiledere gitt av NIF/NOF – Koronavirus (idrettsforbundet.no)

Helsemyndighetene at vi er fysisk aktive så fremt det utføres innenfor rammene som er gitt. Røyken orienteringslag kommer derfor til å opprettholde et treningstilbud under følgende forutsetninger:

  • All trening skal inntil videre gjennomføres individuelt.
  • Kart tilgjengeliggjøres digitalt for egen nedlasting og utskrift.
  • Ved utøvelse av treningen og ved transport til/fra trening skal myndighetenes pålegg til smittevern overholdes.

AKTIVITETSTILBUD

UsynligO

UsynligO er en virituell orienteringsløype hvor de fysiske postene i skogen er erstattet av en app som gir deg et lydsignal når du er ved den riktige detaljen. Les mer om konsetpet her.

Lurer du på hvordan du trener med UsynligO? Les mer her: http://www.roykenolag.no/slik-trener-du-med-usynligo/

Turorientering

Årets turorienteringsesong er fremskyndet og får oppstart før påske. Den gjennomføres uten bruk av stifteklemmer slik at den trygt kan utøves innenfor de smittevernsrestriksjonene som gjelder.

Les mer her: http://www.roykenolag.no/roykentrimmen-2020/