Treninger og løp uke 24

Hei!

Nok en varm uke er over, og det ser ut til at de fleste tenker at det er for varmt til å løpe o-løp om dagen. Allikevel har vi noen travere som har vært ute og løpt løp. På treningene er det mye folk, barn, unge og eldre om hverandre – alle blir svett, alle har det moro, og vi blir litt bedre o-teknisk for hver trening!

Denne uken byr på følgende:

Tisdag 12.6 – 18.00
Torgeir arrangerer Røykencup i Bødalen Nordmark. Han skriver:
Kim og Donald forhindra fra å delta på treningsløp pga et viktig møte. Men kommer du?
Sted: Høymyrdammen, Midtveis mellom Heggedal og Slemmestad (Rustadveien). Her er det bare noen få p-plasser, så dere må samkjøre, eller gjerne sykle?
Løyper: 2 km N, 3,3 km C,  3 km A/B og 4,3 km A.
Trærne i dette området står i stor grad i ugunstige posisjoner sett med o-øyne (hogst, vindfall, kratt), men det er mange stier og mulig å benytte dem mellom postene. Advarsel: Samlingsplass er nord for veien (badeplassen) og løpsområdet sør for. Trafikkert vei må krysses.
(Undertegnede kan i tillegg tilføye at det sannsynligvis vil være store mengder markjordbær, og mulighet for et bad i Høymyrdammen etter endt trening.)

Torsdag 14.6 – 18.00
Trening fra Transet for alle aldersgrupper.
Nygegynner og rekrutt skal gjennom en hard og gøy økt med myrfotball. Det er ikke sikkert at myren er gjennomtrukket av vann, men noen gjørmehull finnes det nok helt sikkert. Tar for sikkerhetsskyld med ekstra skift til bilen hjem, for dette pleier å bli møkkete. For andre som synes det høres bedre ut med myrfotball enn orientering er det helt sikkert lov å slenge seg med på en ekstraomgang etter endt trening 😉
Ungdom, voksne og veteraner skal finne poster gjennom et opplegg Eirik har planlagt for oss.

Kransekakestafetten tirsdag 19. juni.
Neste uke er det ikke vanlig Røykencup, men kransekakestafett som står på programmet. Det er en svært uhøytidelig stafett der vi løper på lag på tvers av ferdighet med tilpassede løyper til forskjellige nivåer. Vi ønsker å lage så jevne lag som mulig slik at det blir en intern fight mellom Røykenlagene. I 2017 hadde vi ni tremannslag på startstreken – slår vi dette i år? På samlingsplass er det god stemning! Stafetten arrangeres fra Kraftkollen på Tranby med start ca. klokken 18.00. Vi håper at aller har lyst å løpe! Meld deg på ved å kommentere på Facebook, sende mail til Knut; Knut.rekaa@gmail.com  eller ved å si ifra på en av ukens treninger.

Kommende løp og informasjon
Videre de neste ukene står følgende på programmet:
16. og 17. juni – Stokke arrangerer Midsommerløpene – http://eventor.orientering.no/Events/Show/9399
22.-24. juni – Fossum arrangerer O-Festivalen – http://eventor.orientering.no/Events/Show/7773

For alle løpere i klubben, nye og gamle, minner vi om at http://eventor.orientering.no er et perfekt utgangspunkt for å planlegge ferien. Her kan man lete seg frem til løp i alle kriker og kroker av Norge, og så lenge du er medlem av Røyken O-lag står du fritt til å melde deg på de løpene du ønsker gjennom sesongen.

Siste trening før vi tar sommerferie er torsdag 21. juni.

Første trening høstsesongen er Røykencup tirsdag 14. august.

Høstens klubbtur blir til Kretsmesterskapet for Buskerud 25. og 26. august. Eiker arrangerer og vi staser på å lage en stor teltleir ved en idyllisk samlingsplass i Finnemarka. Kretsmesterskap i orientering er ikke mer høytidelig enn det du lager det selv. Det er løyper for alle nivåer – sett av helgen og bli med på fine konkurranser og en sosial kveld sammen med Røyken O-lag.

Ha en strålende uke!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.