Treninger og info uke 23

Hei!

Håper dere ikke smelter helt bort om dagen – ny uke og nye muligheter for gode treninger. I skogen er det svalt og deilig.

Full fart på trening!

Tirsdag 5. juni – 18.00
Hege og Knut har gjort en kjempeinnsats på alle fronter denne sesongen, og på tirsdag inviterer de alle hjem i sin egen hage for Røykencup i Vardåsen – klokken 18.00.
Det blir parkering på Solberg skole, og ca. 300 meter å gå derfra til samlingsplass (merkes med  merkebånd). Det er lang og mellomlang A-løype, C-løype, N-løype og småtroll, så her skal alle finne en løype som passer 🙂 (Småtroll er en merket o-løype for barn som ikke er store nok til å løpe nybegynner)

Torsdag 7. juni – 18.00
NB! Treningen flyttes fra Transet til Vesledammen for begge treningsgrupper.
Rekruttene fokuserer på forenkling.
Ungdom, voksne og veteraner kjører en tilsvarende økt som for to uker siden – stjerneorientering og en terrengtest i etterkant.

Kommende løp og arrangementer
Lørdag 9. juni arrangerer Lillomarka Gromløpet – http://eventor.orientering.no/Events/Show/8998
Søndag 10. juni arrangerer Fossekallen Jonsokløpet på Ringerike- http://eventor.orientering.no/Events/Show/9065

O-trolleir for rekrutter (10-12 år) 16.-17. juni – O-trolleir er en morsom samling hvor man kanskje knytter de første vennskapene på tvers av klubber i Busekrud Orienteringskrets. Alle barn i klubben mellom 10 og 12 år som har anledning bør absolutt vurdere å bli med!
Invitasjon: http://www.orientering.no/kretser/buskerud/nyhetsarkiv/nyheter-buskerud/o-trolleir/
Påmelding: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2556

Lørdag 16. juni arrangerer Stokke Midtsommersprinten – http://eventor.orientering.no/Events/Show/9398
Søndag 17. juni arrangerer Stokke Midtsommerløpet – http://eventor.orientering.no/Events/Show/9399
Samtidig med disse løpene arrangeres Camp Stokke for ungdommen(13-16 år) – Påmelding: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2555
Innbydelse: http://www.orientering.no/kretser/buskerud/nyhetsarkiv/nyheter-buskerud/camp-stokke/

Tirsdag 19. juni arrangerer Lier O-lag kransekakestafetten. Endelig innbydelse har ikke kommet enda, men i fjor stilte Røyken O-lag med hele 9 lag på startstreken. Her er målet å få jevne lag ved å blande rutinerte og ferske løpere. Stafettens vinnerlag blir belønnet med kransekake. Hold av dagen, vi kommer tilbake med mer info i neste ukesmail.

Påmeldingsfristen for O-Festivalen er i morgen. Vi håper å ha med en stor delegasjon Røyken-løpere. O-Festivalen er Norsk Orienterings flaggskip med ca 2000 startende hver dag. I år er det Fossum som arrangerer, og det er jo praktisk talt i nærområdet vårt. Her er rom for helt ferske o-løpere, barn og den ypperste eliten – side om side!
http://eventor.orientering.no/Documents/Event/15339/2/Innbydelse
Fredag 22. juni O-Festivalen Sprint på Fornebu
Lørdag 23. juni O-Festivalen Langdistanse – Skytterkollen
Søndag 24. juni O-Festivalen mellomdistanse Skytterkollen

Ta gjerne kontakt hvis vi kan hjelpe med påmelding, innkjøp av o-utstyr eller andre praktiske ting for at o-hverdagen skal bli lettere!

Ha en god treningsuke alle sammen!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.