Treninger og løp uke 25

Hei!

Da går vi straks inn i siste uke med treninger i Røyken O-lag før vi tar sommerferie. Denne helgen har flere av våre ungdommer vært på samling. Julie og Mareike har vært på O-Trolleir på Ormåsen og kost seg stort der! Daniel og Trym deltok på Camp Stokke og fikk mange nye o-venner.

Mareike og Julie har hatt en fin helg på O-Troll-leir på Ormåsen!

Tirsdag 19.juni – Kransekakestafetten
Det blir ingen vanlig Røykencup på tirsdag, men deltakelse i Kransekakestafetten.
På tirsdag er det klart for Kransekakestafetten! Vi tangerer fjorårets deltakelse med ni lag på startstreken:
Lagene er satt sammen for å få mest mulig jevne lag (pluss tre familielag).
Lag 1: Nora – Thea – Øyvind Roger (familielag)
Lag 2: Elisabeth – Morten – Hege (familielag)
Lag 3: Ida – Bjørg – Kjell S (familielag)
Lag 4: Ann-Mari – Christian S. – Tone
Lag 5: Cathrine – Simen – Ida
Lag 6: Eivind O – Holger – Kjell R.
Lag 7: Louise – Kjell Jarle – Ane
Lag 8: Mareike – Daniel – Knut S.
Lag 9: Åsne – Inger – Maja

Oppmøte 17.45 på samlingsplass ved Kraftkollen som ligger øverst i byggefeltet på Tranby.
Invitasjon_til_Kransekakestafetten_2018

Torsdag 21. juni – 18.00 – Vårmesterskap.
Torsdag blir det vårsesongens siste o-trening. På planen står det vårmesterskap. Dette blir arrangert som klypeorientering med fellesstart. Konseptet blir nøye forklart før start, og ideen er at alle som stiller til start har en reell mulighet til å vinne. Det blir en A/B-løype og en C/N-løype.

Lykke til for alle som skal løpe O-Festivalen til helgen! – Det er fortsatt mulig å etteranmelde seg til løpene om noen flere har lyst å løpe!

I sommer dukker det opp mange løp rundt i Norge og utlandet (http://eventor.orientering.no/Events). Om man er på Norgesferie og har lyst å teste ut kart i andre deler av landet er turorientering.no et fint sted å starte for å sjekke om det ligger noen poster gjemt i området dere skal besøke.

Høstsesongen
Første trening høstsesongen er Røykencup tirsdag 14. august.
For å få på plass arrangører til høstens Røykencup har vi opprettet en side i Eventor der man melder seg til ønsket dato og ønsket terreng. Håper på like god respons som for vårsesongen! http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2617

Høstens klubbtur blir til Kretsmesterskapet for Buskerud 25. og 26. august. Eiker arrangerer og vi staser på å lage en stor teltleir ved en idyllisk samlingsplass i Finnemarka. Kretsmesterskap i orientering er ikke mer høytidelig enn det du lager det selv. Det er løyper for alle nivåer – sett av helgen og bli med på fine konkurranser og en sosial kveld sammen med Røyken O-lag.

Søndagsmailene kommer til å ta en liten pause om det ikke dukker opp store nyheter.

Nyt sommeren!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.