Treninger og løp uke 17

Hei!

I dag hadde vi hele 22 startende løpere under Lørdagskjappen i Moss. Birgitte er i siget og vant igjen i D75. Mange andre gjorde gode løp, og alle sammen med god innsats. Samtlige Røykenløpere fant alle sine poster denne søndagen.

En ny og spennende uke står for døren!

Rekrutter
Tirsdag 24. april klokken 18.00 – Røykencup #3 – Denne er flyttet fra Høymyrdammen til Hvalstrand. Tone Skram arrangerer, og skriver følgende:
Treningsløpet (Røykencup) på tirsdag (24.april) er flyttet til Hvalstrand. Parkering på p-plass ved stranden.
Samlingsplass/start er 200 m fra p-plass retning skogen. Start mellom kl 18-19. Det vil bli følgende løypelengder; 4,6 km, 2,2 km og en rekruttløype. Håper vi sees på tirsdag!!

Torsdag 26. april klokken 18.00 – Vi møtes på Midtbygda skole. Her arrangerer Røyken O-lag Drammen City Cup denne torsdagen, og det er rekruttøype som passer for alle nybegynnere. Her får alle rekrutter prøvd seg i en ordentlig orienteirngsløype – OG det blir premiering til alle!

Torsdag 10. mai oppfordrer vi alle rekrutter til å bli med på Eikerløpet fra Ormåsen skole. Å bli med på et ordentlig o-løp er ikke så skummelt som det kanskje virker, vi er mange som er rutinerte i sporten, og tar gjerne en gjennomgang med dere om hvordan ting fungerer før, under og etter løp om dere ønsker det! Ta steget og meld dere på! http://eventor.orientering.no/Events/Show/9058

Ungdom, voksne og veteraner
Tirsdag 24. april – klokken 18.00 – Røykencup fra Hvalstrand.
Torsdag 26. april – klokken 18.00 – Drammen City Cup fra Midtbygda skole – Ane arrangerer. Informasjon og påmelding finnes på Eventor: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9069 – Dette blir moro!

Kommende løp og annen info
Torsdag arrangerer vi også første utgave av det nye treningstilbudet for voksne hvor vi håper å få rekruttert nye o-løpere. Påmeldingene strømmer inn, men vi har enda plass til flere. Har du noen i omgangskretsen din som du tenker at kunne ha vært aktuelle? Hvorfor ikke rekruttere dem til dette morsomme opplegget? http://www.roykenolag.no/treningspakke-2018/ – Påmeldingsfrist i morgen.

Til helgen er det beskjedent med løp i vår region. Dette skyldes nok at 10Mila går av stabelen i Sverige. I år har vi dessverre ikke noen lag på startstreken, men for å oppleve litt av den magiske stemningen kan arrangementet streames via https://10mila.se. Bedre lørdagsunderholdning finnes ikke!

Tirsdag 1. mai arrangeres KM Sprint for Buskerud i Kongsberg. http://eventor.orientering.no/Events/Show/9659 – Her fristes alle løpere med et foredrag av mangfoldige verdensmester Thierry Gueorgiou, som nå er landslagstrener for Sverie – mange tips å hente for alle!

Torsdag 10. mai arrangeres Eikerløpet – Her satser vi på mange Røykenløpere, og oppfordrer spesielt rekrutter til å melde seg på! http://eventor.orientering.no/Events/Show/9058. Så langt har vi 20 % av alle påmeldingene!

Nyt våren i skogen!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.