Treninger og løp uke 18

Hei!

Da har vi gjennomført en hektisk uke med mye aktivitet!

Tirsdag fikk vi oppleve fint og snøfritt terreng på Hvalstrand og på torsdag arrangerte vi finalen i Drammen City Cup. Ane tok både løpsleder- og løypeleggerjobben, som gjorde at resten av hjelperne kom til duk og dekket bord. Det gjorde også de 111 løperne 🙂 Fine løyper der vi fikk brukt mye av terrenget på Gleinåsen. Hele 25 Røykenløpere stilte også til start. Ekstra gledelig var det at vi hadde 10 startende i rekruttklassen!


Torodd gir instruksjoner til ivrige rekrutter!


Trym i godt driv –  Linus og Daniel er klare før start!

Resultater Drammen City Cup

Torsdag arrangerte vi også den første treningen i «Treningspakke 2018» fra Vesledammen. 16 deltakere har meldt seg på opplegget, og det har allerede kommet svært gode tilbakemeldinger etter den første treningen. Hege og Knut har hovedregien her.

Rekrutter
For rekrutter og eldre lekne sjeler har Torodd invitert på Tiurleik fra Blåfjellhytta natt til første mai. Send en melding til Torodd om du er interessert – 959 92 885.
Torsdag 18.00 – Trening fra Vesledammen
Lørdag 12.00-15.00 – Rekruttløype og stemplingsrunde fra skihuset på Spikkestad – dette arrangeres samtidig med åpning av årets turorientering.

Ungdom og voksne
Torsdag 18.00 – Trening fra Vesledammen. Passer for alle nivåer!

Løp og annen info
Lørdag 5. mai klokken 12.00-15.00 arrangerer vi Finn-frem-dagen med turorienteringsåpning fra Skihuset på Spikkestad. Her blir det o-løype for rekrutter, stemplingsrunde, salg av tur-o-konvolutter og offisiell start av turorienteringssesongen 2018. Bli med på en hyggelig ettermiddag på Spikkestad!

Søndag 6. mai har vi to løpsalternativer innen overkommelig avstand. Høydepunktet i Østmarka: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9075 og Kløftefossløpet i Modum: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9696

Frist for å bestille nytt o-tøy er i morgen: http://www.roykenolag.no/2018/04/12/bestilling-av-o-toy/

Bruk vårens fridager til en ekstra treningsøkt!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.