Treninger og info uke 16

Hei!

Nå er endelig våren her for alvor!


Forrige uke arrangerte Eirik årets første Røykencup fra Arnestad skole. Her fant flere årets første blåveis.
Under Norwegian Spring i helgen hadde vi 11 ulike starter. Best av våre var Birgitte som vant D75 og Henrik som ble nummer to i H17. Neste helg stiller vi med en stor tropp under Lørdagskjappen (som arrangeres søndag). Her er allerede 19 påmeldt, og det er plass til flere! http://eventor.orientering.no/Events/Show/9755.

Men før vi kommer til helgens løp arrangeres det treninger

Nybegynner og rekrutter:
Tirsdag 17.4 klokken 18.00 – Røykencup fra Nærsnes skole med Kjell Rønneberg som arrangør. Kjell skriver:

Velkommen til Røykencup/o-trening på Nærsnes skole tirsdag 15. april kl 18!
Nå er det endelig blitt fart på snøsmeltingen, så du kan nok treffe på blåveis underveis! Men vi holder oss fortsatt i og ved bebyggelsen.
Vi byr på en fin sprintorienteringsløype på opptil 4,0 km med både noen skikkelige langstrekk (veivelg) og en del korte strekk i nærheten av skolen.
Rundt skolen har vi en 1,1 km løype for de ferskeste.
Fin trening for alle!

Torsdag 19.4 – klokken 18.00 – Rekruttopplegg fra Vesledammen. Siden snøen fortsatt er tilstede i terrenget blir det fokus på gateorientering, men det er veldig mye god læring i det også!

Ungdom, voksne og veteraner
Tirsdag 18.00 – Røykencup fra Nærsnes skole
Torsdag 18.00 – Vi deltar på Drammen City Cup. Arrangeres denne gangen fra Svensedammen skole på Konnerud. Felles avreise fra parkeringen ved Midtbygdahallen klokken 16.45. Her fyller vi opp biler og sørger for at alle kommer seg på løp. Gi gjerne et hint på Facebook om du kommer til å stille uten mulighet for transport.

Kommende løp og arrangementer
Lørdag 21. april – Jubileumsstarten Tønsberg – http://eventor.orientering.no/Events/Show/9297
Søndag 22. april – Lørdagskjappen – http://eventor.orientering.no/Events/Show/9755
Torsdag 10. mai – Eikerløpet – Et løp for bredden i Røyken O-lag – http://eventor.orientering.no/Events/Show/9058

Hvis vi løfter blikket litt fremover arrangeres O-festivalen 22.-24. juni av Fossum. Dette er Norsk Orienterings flaggskip og det pleier å samle over 2000 løpere. Sett av helgen allerede nå! http://2018.o-festivalen.no/

Annen info
Husk å reklamere for det nye rekrutteringsopplegget rettet mot voksne til alle dere kjenner som kan være aktuelle! http://www.roykenolag.no/treningspakke-2018/  
Trimtex har åpnet sin nettbutikk for bestilling av løps- og overtrekkstøy i Røyken O-lag design. Bestillingsvinduet vil være åpent frem til 30. april. Les mer om fremgangsmåten her: http://www.roykenolag.no/2018/04/12/bestilling-av-o-toy/

Ha en strålende våruke alle sammen!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.