Sesongplaner!

Treningsgruppen har nå lagt ned god innstas i en spennende sesongplan for vårsesongen:

Sesongplan vår 2018

Treningsløp vår 2018

Vårens utfordring: Ta med deg en venn på trening som aldri har løpt orientring før, men som kan bli en ny o-løper!

 

Ukesmail for uke 13:

Hei!

Da er vi i gang med påsekferieuke for mange av oss. I påskeuken arrangerer vi ikke treninger, men vi har løpere på løp i blant annet Danmark.

Påsken kan være en fin tid å prikke inn hvilke løp man har lyst å delta på i løpet av 2018-sesongen. Fullstending liste over alle terminfestedeløp i Norge finnes her: http://eventor.orientering.no/Events. Røyken o-lag har en god dekningsmodell for deltakelse i terminfestede løp: http://www.roykenolag.no/praktisk-info-for-alle/. Vår oppmann Birgitte holder oversikten og sender faktura på slutten av året.

Rekrutter:
Planen for vårsesongen er lagt ut på hjemmesiden vår: http://www.roykenolag.no/trening-2/trening/. Det blir i år som i fjor trening både tirsdag og torsdag klokken 18.00. Tirsdager er det Røykencup med nybegynnerløpye, og torsdager er det mer spesialtilpasset rekruttopplegg med lek og spesifikk o-teknisk trening. Oppmøtested er beskrevet i planen, og vil også bli annonsert hver søndag på mail.

Ungdom, voksne og veteraner:
Treningsgruppen har lagt ned god innsats i å få på plass sesongplan for vårsesongen. http://www.roykenolag.no/trening-2/trening/
Vi drøyer den første Røykencupen frem til 10. april siden vi har så mye snø i området i år. Da blir det full fart fra Arnestad skole klokken 18.00.
De tre første torsdagstreningene – starter 12. april, vil vi være med på Drammen City Cup  – http://eventor.orientering.no/Events/Show/9657. Deretter blir det arrangert torsdagstreninger mer spesifikk o-trening også for ungdom og voksne. Treningene vil være samme tid og sted som rekruttreningene, så det er gode muligheter for å få hele familien trent på samme tid.

Røykencup og treningsløp er det samme – og egen oversikt som ikke tar hele sesongplanen finnes her: http://www.roykenolag.no/treningslop/

Ønsker alle Røyken-løpere lykke til i jakten på o-poster og påskeegg den neste uken!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.