Treninger og info uke 12

Hei!

Nå nærmer sesongen seg med stormskritt!

I morgen, mandag 19.3 kjører vi sesongens siste innetrening i Midtbygdahallen 17.30-18.30. Deretter tar vi påskeferie.

Tirsdagstrening
Den ordenltige o-sesongen starter vi tirsdag 3. april med treningsløp fra Arnestad skole. Eirik arrangerer. Vi krysser fingrene for at snøen bruker påsken på å smelte, men uansett blir det bra å snøre på seg o-sko igjen. Treningsløp egner seg for løpere i alle aldre og nivåer!

Torsdagstrening
Torsdagene blir det rekruttreninger og treninger for ungdom og voksne. Rekruttene starter med litt eget opplegg 12.4. Da blir det en teoriøkt inne på lageret vårt ved 100-meterskogen barnehage ved Røyken sentrum. Ungdommer og voksne blir med på Drammen City Cup de første torsdagene dette treningsåret: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9657. Her er første løpet 12. april.

Treningsplaner for hele vårsesongen for alle grupper ferdigstilles i disse dager og kommer ut i løpet av uken.

Styremøte
Denne uken hadde det nye styret sitt første styremøte etter årsmøtet. Vi ønsker å være offensiv, og har en del forskjellige spennende planer for 2018-sesongen. Vi landet på at en oppdatert visjon for klubben skal være: «Røyken O-lag skal ha det beste familietilbudet for fysisk aktivitet i Nye Asker» – Hovedmålet er å ha 250 medlemmer innen utgangen av 2020!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.