Treninger og løp uke 45

Hei!

Først tusen takk for et veldig bra gjennomført Frostsprinten i dag. Mange fornøyde deltakere og spesielt vellykket at det var innendørs samlingsplass i et ruskete høstvær! Hyggelig omtale på orientering.no fikk vi også – http://orientering.no/facebook-nyheter/loperne-vil-tilbake/. Christian Bugge som løpsleder med en stor gjeng frivillige gjorde at nærmere 350 løpere fikk en fin o-opplevelse på tampen av sesongen.

Resultater: Eventor.no
Løyper i Livelox: Livelox (Her er det mulig å studere veivalg og bommer fra løpet.)
Trening denne uken
Innetrening
Forrige mandag styrte Simen en vellykket trening med artige øvelser for ung og ikke-fullt-så-ung – aldersspennet denne mandagen var 6-62. Latteren satt løst, og det rapporteres om stive og støle lår i dagesvis etterpå. Det er en ny mulighet i morgen!
Når – mandag klokken 17.30 – 18.30
Hvor – Midtbygdahallen, inngang gjennom hovedinngagen.
Hva – To alternativer. Innetrening en hel time, eller todelt med en halvtimes løpetur ute fra 17.30 og deltakelse på innetreningen fra 18.00-18.30. Treningen vil ha fokus på utholdenhet, styrke, balanse og etterhvert litt o-teknikk. De som ønsker en halvtimes løpetur ute stiller opp ferdig skiftet til det, de som ønsker seg hele timen inne stiller opp ferdig skiftet til innetrening.
Hvem – Medlemmer i alle aldre (ca. 7-85 år) og nivåer er velkommen!
Ansvarlige – Torodd og Simen Kolbergsrud med hjelpere

En svett og fornøyd gjeng etter endt innetrening! En solid trenerdebut av Simen!

Løpstrening
Torsdag 9. november drar vi igang løpetrening fra golfbanen. Vi møtes med ladede hodelykter klokken 18.30 på parkeringen. Her blir det intervaller og fartslek i samlet tropp. Vi legger vekt på at ingen skal løpe alene, og alle skal føle et fellesskap på økten, og alle skal få pushet seg selv. Møt opp og bli sprek!

Helgens arrangementer
Lørdag 11. november arrangeres Førstemann hjem og årsfesten i o-laget.

Førstemann hjem
Hva: Et tradisjonsrikt løp som arrangeres før årsfesten hvert år. Konseptet er at startstedet er ukjent, løypene er ugaflet, og som løpsnavent indikerer er det førstemann hjem som gjelder.
Arrangør: Trygve Bryhn
Oppmøte: Merket fra lyskrysset på spikkestad. Følg merking ved bruk av skjermer og røde bånd. Gangavstand fra parkering max ca 20 min. Om snø kan startstedet bli flyttet men samme merking følges.
Start: Starten går ca kl 11. Fellesstart for alle klasser
Løypetilbud: 3 løyper på ca 4 – 7 og 11 km. Det er lov å henge og avtale å løpe sammen.
Terreng: Løypene går i det beste terrenget vi har i marka. Håper på bra vær som kan gi mange en topp tur som årets finale på o-sesongen 2017.
Påmelding: tryn@altiboxmail.no eller sms til mb 90988329. Påmelding innen fredag 10/11- kl 12. Etteranmelding kan kanskje godtas på løpsdagen også om det er nok kart. vil sannsyneligvis trykke opp nok kart.. Husk brikker på løpet.
Mål og garderober: våtklutmetoden, men kanskje i oppvarmet omgivelse.

Om du er nysgjerrig på hint og postplasseringer har Trygve lagt ut mange fine bilder på vår Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/213521812463980/

Årsfest
Om du nå ble veldig giret på å løpe Førstemann hjem og tenker at det da hadde vært perfekt med en fest etterpå, (og du er over 18 år) er jeg helt sikker på at Inger fikser en plass til deg på årsfesten. Send en mail til Inger på inger.schibsted@gmail.com, eller en melding på: 90418266. Årsfesten finner sted på klubbhuset til Kjekstad golfklubb klokken 19.00.

Til helgen reiser tre av ungdommene våre til Borås for å konkurrere – vi ønsker lykke til!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.