Uke 44 – Vellykket Skumringskamp og starten på et nytt treningsår

Hei!

Denne uken har vi avsluttet Skumringskampen med en veldig vellykket finale fra Blåfjellhytta. Takk til alle som bidro, og til initiativtakerne Knut og Hege!

Fullt hus og god stemning på Blåfjellhytta under kveldsmat og premieutdeling.

Knut sammen med 1. og 2. plass i seniorklassene.

 

Veivalgsdiskusjon

Uke 44 og 1. november er tradisjonelt datoer som markerer det nye treningsåret for orienteringsløpere. Det er nå grunnlaget for gode prestasjoner i 2018-sesongen legges!

Vinterens innetrening
Når – hver mandag klokken 17.30 – 18.30 – første trening i morgen, 30. oktober.
Hvor – Midtbygdahallen, inngang gjennom hovedinngagen. Vi deler banen med ROS.
Hva – To alternativer. Innetrening en hel time, eller todelt med en halvtimes løpetur ute fra 17.30 og deltakelse på innetreningen fra 18.00-18.30. Treningen vil ha fokus på utholdenhet, styrke, balanse og etterhvert litt o-teknikk. De som ønsker en halvtimes løpetur ute stiller opp ferdig skiftet til det, de som ønsker seg hele timen inne stiller opp ferdig skiftet til innetrening.
Hvem – Medlemmer i alle aldre (ca. 7-85 år) og nivåer er velkommen!
Ansvarlige – Torodd og Simen Kolbergsrud med hjelpere

Årsfest
Det er fortsatt mulig å melde seg på årsfesten for alle medlemmer over 18 år (vi har utvidet fristen). Se vedlagte innbydelse. Dette er en fest for alle uansett hvor aktiv man er i klubben. Håper på noen ekstra påmeldinger, for dette blir moro!

Frostsprinten
Kommende søndag (5. november) arrangerer vi Frostsprinten fra Spikkestad – http://eventor.orientering.no/Events/Show/7887 – påmeldingsfrist i morgen for de som ikke har fått noen oppgaver i arrangementet. I tillegg mangler vi fire kakebakere som kan ta med kaker til salget. Gi beskjed til Inger på: inger.schibsted@gmail.com om du kan ta med en kake.

Andre løp
Lørdag arrangerer IL Koll Trollnatta fra Sognsvann. Dette er et nattløp for alle barn og unge under 16 år. http://eventor.orientering.no/Events/Show/8024.

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.