Løp og treninger uke 43

Hei!

Kommende uke arrangerer vi finale i Skumringskampen fra Blåfjellhytta mandag. Her har vi noen løpere og noen medhjelpere. Det er fortsatt ikke for sent å melde seg på! http://eventor.orientering.no/Events/Show/8937

Oppstart innetrening blir mandag 30.10 klokken 17.30-18.30 i Midtbygdahallen – inngang gjennom hoveddøren. Dette er en trening som er åpen for alle lagets medlemmer. Vi ønsker å få til en sosial trening der alle finner seg til rette, enten du er 7 eller 70 år, og topptrent eller mosjonist. Alle kommer til å svette, smile, bli i bedre form og bli litt bedre o-teknisk gjennom vinteren på denne treningen.

For å lagre alt utstyret vårt effektivt og forsvarlig har vi leid et lagerhus på Flom-stadion i Røyken. Her begynner det å bli skikkelig orden, en stor takk til materialforvalter Cathrine Nordvik. Vi ser at vi mangler lamineringsmaskinen vår, så om noen har den liggende setter vi stor pris på om dere gir Cathrine et hint på: cathrine.norvik@nordea.com.

Søndag om to uker, 5. november, arrangerer vi Frostsprinten fra Spikkestad. De fleste oppgavene er allerede fordelt fra løpsleder Christian Bugge og løypelegger Torgeir Strandhagen, men vi mangler noen frivillige kakebakere. Fint om dere som kan ta med en kake til salget kan sende en mail til Inger; inger.schibsted@gmail.com. Dere som ikke har fått tildelt oppgaver melder dere på løpet her: http://eventor.orientering.no/Events/Show/7887

Ha en fin høstuke!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.