Treninger og løp uke 46

Hei!

Et svært vellykket «Førstemann hjem» ble arrangert av Trygve Bryhn på lørdag! Alle deltakere melder om flotte løyper, terreng og en herlig samlingsplass. Etter løpet hoppet mange av klubbens løpere i finstasen og markerte sesongslutt med Røyken O-lags tradisjonsrike årsfest.

Idyllisk samlingsplass med oppvarmet koie og leirbål!

Fornøyde deltakere «Førstemann hjem»

Nå retter vi for alvor blikket mot 2018-sesongen!

Mandagstreningene ruller avgårde hver mandag klokken 17.30-18.30 fra Midtbygda skole. De som ønsker det starter med en halvtimes jogging ute, men alle er velkommen til å bli med på hele innetreningen også. Simen har sørget for lekent opplegg, men samtidig fokus på styrke og viktige momenter for o-løpere. Treningen er åpen for alle aldre – vi har masse plass å boltre oss på.

Torsdagene har vi startet løpetrening (intervaller hvis de oppmøtte ønsker det) fra golfbanen. Oppmøte klokken 18.30 ved parkeringen med ladet hodelykt. Dette er også en trening for alle nivåer og ambisjoner. Ingen skal bli løpende alene.

Sesongavslutning 2017
Onsdag 22.november kl.18.00 i kantina på ROS-Arena. Her vil det bli premieutdeling for Røykentrimmen, klubbmesterskap og Røykencup. I tillegg blir det enkel bevergning og et spennende foredrag. Sesongavslutningen er for absolutt alle medlemmer i o-laget og turorienterere. Møt opp!

Fastlagte aktiviteter for 2018
Nord-Jysk 2-dagers – 9.-11. mars – http://nordjysk2dages.dk/jom3/. Røyken o-lag vil arrangere fellestur, og mer informasjon om reiseopplegg og påmelding kommer snart. Sett av datoene allerede!
Vårstafetten 8. april
10Mila 2018 – 28.-29. april – www.10mila.se – Vi satser på i alle fall ett ungdomslag!
Jukola – 16.-17. juni – http://www.jukola.com – Får vi til både herre- og damelag i Jukola?

For 10Mila og Jukola har vi opprettet klubbpåmelding på Eventor – http://eventor.orientering.no/Activities?organisationId=297. Da kan vi være tidlig ute med planleggingen og sikre et så godt som mulig opplegg!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.