Treninger og løp uke 43

Hei!

Håper våre Blodslitere ikke har altfor vondt for å gå i dag. Sesongens siste storløp ble arrangert i Fredrikstad i går, og samlet drøyt 1600 deltakere. Birgitte vant sin klasse, D75 – gratulerer! Resten av Røykengjengen fikk litt mer valutta for startkontingenten i form av minutter i skogen. Neste år satser vi på enda større Røykendeltakelse på Blodslitet.

Denne uken byr vi på følgende:

Mandag 22.10
Finale i Skumringskampen. Førse start klokken 19.00. Arrangeres fra Solli, og avsluttes med felles kveldsmat for alle på Vestlia. Har du ikke løpt noen andre av løpene i serien er det fortsatt mulig å bli med på det siste.
http://eventor.orientering.no/Events/Show/10441

Torsdag 25.10
Løpetrening fra Hyggen
Oppmøte: Parkeringen ved Hyggenstranda kl. 18:00
Trening: Oppvarming (20 – 25 min). Intervall (20-30 min). Nedjogging (15 – 20 min)
Ansvarlig: Holger Keilholz (957 77 528)
Hva trenger du?: Sko med godt grep, hodelykt

Frostsprinten 4. november

  • Vi arrangerer vår tradisjonsrike Frostsprint søndag 4. november.
  • Henrik Drange Ruud er løpsleder og har på plass alle hovedfunksjonene – vi har allikevel behov for en del hjelp på selve løpsdagen, så sett av dagen! (Og om vi har nok funksjonærer bør dagen forsatt settes av for å løpe selv).
  • Alle under 16 år oppfordres til å løpe – http://eventor.orientering.no/Events/Show/9068

Kommende arrangementer

  • 28. oktober – arrangerer Asker løp i Kjekstadmarka med samlingsplass samme sted som vi hadde nattløp nylig (Stinaløkka). Løyper fra 1,6 km til så langt du hæler. C, B og A-nivå. Påmelding på vanlig måte i Eventor. http://eventor.orientering.no/Events/Show/10631
  • 3. november – Trollnatta. Nattløp for barn og ungdom fra Kollhytta ved Sognsvann. Vi arrangerer felles reise med Spikkestadbanen og t-bane for alle fra Røyken som vil delta. Løyper fra 4-16 år! http://eventor.orientering.no/Events/Show/9420 – Innbydelse til Røykentur ligger vedlagt.
  • 4. november – Frostsprinten! Røyken O-lags årlige arrangement på høsten.
  • 10. november – Førstemann hjem – Klubbløp i langdistanse for Røyken O-lag. Ukjent startsted der man kjemper om heder og ære ved å komme først til mål. Fellesstart og gode muligheter for samløping.
  • 10. november – Etter endt Førstemann hjem arrangerer vi årsfest med aldersgrense 18 år. Se invitasjon vedlagt! Bli med, for dette blir kjempegøy! Innbydelse ligger vedlagt – husk å melde deg på med melding til Tone!
  • 22. november – Årsavslutning Røyken O-lag – premieutdeling Røykencupen, klubbmesterskap og turorientering.

Hilsen Line

Trollnatta

Invitasjon årsfest 2018

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.