Treninger og løp uke 42

Hei!

Håper alle er klare for en ny treningsuke. Det må trenes mer før Røyken O-lag erobrer pallen i Natt-NM, men Line og Knut fikk fine turer i Drammensmarka i perfekte forhold. 34. og 43. plass i D- og H21.

Denne uken er eneste treningsdag torsdag da Skumringskampen lar nattløperne hvile i morgen.

Invitasjon til årsfesten er nå klar! Se vedlegg og bli med – enten du har løpt én sesong eller 50!

Torsdag 18. oktober
Oppmøte: Torvbråten skole kl. 18:00
Trening: Oppvarming (20 – 25 min). Intervall (20-30 min). Nedjogging (15 – 20 min)
Ansvarlig: Henrik Drange Ruud (tlf 93647425)
Hva trenger du?: Sko med godt grep, hodelykt

Frostsprinten 4. november

  • Vi arrangerer vår tradisjonsrike Frostsprint søndag 4. november.
  • Henrik Drange Ruud er løpsleder og har på plass alle hovedfunksjonene – vi har allikevel behov for en del hjelp på selve løpsdagen, så sett av dagen! (Og om vi har nok funksjonærer bør dagen forsatt settes av for å løpe selv).
  • Alle under 16 år oppfordres til å løpe – http://eventor.orientering.no/Events/Show/9068

Kommende arrangementer

  • 20. oktober – Blodslitet – tradisjonsrikt langdistanse (ultralang) som arrangeres i Fredrikstad. Fellesstart for alle klasser og 1600-1700 løpere regner dette som den perfekte måten å avslutte en lang o-sesong på. Det er fortsatt mulig å etteranmelde seg – det er plass til mange flere Røykenløpere på påmeldingslistene. http://eventor.orientering.no/Events/Show/9572.
  • 3. november – Trollnatta. Nattløp for barn og ungdom fra Kollhytta ved Sognsvann. Vi arrangerer felles reise med Spikkestadbanen og t-bane for alle fra Røyken som vil delta. Løyper fra 4-16 år! http://eventor.orientering.no/Events/Show/9420
  • 4. november – Frostsprinten! Røyken O-lags årlige arrangement på høsten.
  • 10. november – Førstemann hjem – Klubbløp i langdistanse for Røyken O-lag. Ukjent startsted der man kjemper om heder og ære ved å komme først til mål. Fellesstart og gode muligheter for samløping.
  • 10. november – Etter endt Førstemann hjem arrangerer vi årsfest med aldersgrense 18 år. Se invitasjon vedlagt! Bli med, for dette blir kjempegøy!
  • 22. november – Årsavslutning Røyken O-lag – premieutdeling Røykencupen, klubbmesterskap og turorientering.

Hilsen Line

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.