Treninger og løp uke 34

Hei!

Mye bra innsats på treningene forrige uke, og håper alle er klare for en ny o-uke!

Rekrutter
Tirsdag klokken 18.00 – Røyken-cup fra lysløypen på Spikkestad. Her har vi løypetilbud for både rekrutter og voksne, og også noen mellomvanskelige løyper for foreldre som har lyst å prøve seg på en utfordring.
Torsdag klokken 18.00 – 19.30 ved Vesledammen. Denne torsdagen er det stjerneorientering og EKT-sprint som står på programmet – det blir garantert fart!

Oversikt over høstens rekruttaktiviteter finner dere her:
http://www.roykenolag.no/rekrutt/rekruttopplegg-2011-2/  

Alle medlemmer
Tirsdag klokken 18.00 – Røyken-cup fra lysløypen på Spikkestad.
Torsdag klokken 18.00 fikser Torgeir en spennende løype fra Vesledammen med fokus på veivalg – mange smarte tips å ta med seg til helgens Kretsmesterskap! Husk brikke.

Til helgen (26. og 27. august) er det duket for kretsmesterskap for Buskerud i Hemsedal. Her blir det full fart hele helgen med 41 påmeldte Røyken-løpere til fellestur. Om det er noen som i dette øyeblikk fikk veldig lyst til å bli med på tur har vi enda noen ledige senger igjen! Send meg en mail på line.drange.ruud@gmail.com om du vil være med.

Søndagen etter (3. september) er det to spennende tilbud for alle klubbens medlemmer. Vi er medarrangør på Røykenmila (http://røykenmila.no/) og Sturla arrangerer Drammensløpet http://eventor.orientering.no/Events/Show/7730 – Ingen grunn til å sitte inne denne dagen i alle fall!

Bli med i vår gruppe på Facebook – https://www.facebook.com/groups/213521812463980/ – her kommer det kuriositeter, samkjøring til løp, spørsmål og svar på det man måtte lure på.
Og lik siden vår på Facebook – https://www.facebook.com/roykenorienteringslag/  – her promoterer vi vår klubb.

Ha en aktiv uke alle sammen!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.