O-sommer og klubbtur

O-sommeren er over oss! Treningsløpene har tatt sommerferie, men det er mange muligheter for sommerløp i inn- og utland for de som ønsker det (http://eventor.orientering.no/Events). Vi avsluttet vårsesongen med hele 10 lag på startstreken i Kransekakestafetten – kjempebra!

Like etter sommerferien venter vår klubbtur til Kretsmesterskapet for Buskerud i Hemsedal 26. og 27. august. Vi har booket overnatting til 50, og i skrivende stund er vi 25 påmeldte. Denne turen er for absolutt alle i klubben. Kretsmesterskap i orientering er ikke som andre mesterskap -det er ikke mer alvor enn du selv vil, og det finnes løyper med akkurat det nivået du ønsker og er vant til fra trening og «vanlige» løp. Les mer om opplegget her: Klubbtur til Hemsedal. Klubben dekker overnattig for alle til og med 19 år, og en lav egenandel på 300 kr for alle voksne. Påmeldingsfrist 10. juli for å sikre overnattingsplasser. Påmelding via våre klubbsider på Eventor. Send meg gjerne en mail hvis det er noe dere lurer på; line.drange.ruud@gmail.com.

Tenk alle de fine kartdiskusjonene vi kommer til å få i Hemsedal!

For våre ungdommer er det bare få dager igjen til påmeldingsfristen for årets Hovedløp og O-landsleir. Begge deler anbefales på det sterkeste!

God O-sommer til dere alle!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.