Minneord Olaug Lio

Det var med sorg vi mottok melding om at Olaug Lio har gått bort.

Olaug har hatt flere ulike verv. Hun var oppmann for ROS i mange år, og senere en ildsjel i Røyken o-lag fra laget ble stiftet i 1984. I 1986 ble hun tildelt o-lagets hedersdiplom. Også utenfor laget har hun fått annerkjennelse for sin innsats, blant annet ved å bli tildelt hedersprisen «Gutten i Røyken» i 2005.

Hun la ned stor innsats for o-laget, også etter at Jan Tore og Else Berit flyttet ut. Hun hjalp til på arrangement og løp. Det var alltid hyggelig å slå av en prat med Olaug. Som person var hun snill, blid og imøtekommende –  et godt menneske.

Olaug hadde verv som materialforvalter, og sa ja til gjenvalg år etter år. Det har derfor blitt mange gode samtaler på trappa hos Olaug. Utstyret som skulle hentes sto alltid ferdig pakket. I tillegg var det lagt frem utstyr vi trengte, som vi ikke hadde tenkt på.  Hun visste så godt hva som måtte til.

Det er mye vi kan takke Olaug for. I det ligger også at vi takker for at hun var den hun var. Hun stilte alltid opp. Hun var der – for oss alle – alltid. Vi kommer til å savne den stillferdige stemmen, den lune praten og de hyggelige stundene. Det etterlates et rom fylt med gode minner. Takk for alt!  

Øyvind R Hansen

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.