Treninger og løp uke 43

Hei!

Takk for turen til alle som var med på en veldig fin tur til Småvannsbu i dag. Godt organisert og arrangert av Hege og Knut! Med stort og smått var vi drøye 40 stykker innom Småvannsbu denne søndagen.
Denne uken byr vi på finale i Skumringskampen på mandag.

Mandag 19.10 – Skumringskampen løp 5 – Finale
Hva: Skumringskampen – Femte og siste løp i en nattløpserie. Fellesstart utgår, og erstattes av fristart.
Når – Fri start mellom 18.30 og 19.30
Hvor – Dikemark utfartsparkeringen
Arrangør – Asker Skiklubb
Påmelding og invitasjon: https://eventor.orientering.no/Events/Show/13654
Ta med – gode sko, kompass, brikke og hodelykt

Håper at alle setter av søndag 1.november til å bli med på Frostsprinten. Enten som funksjonær eller løper, har du ikke fått oppgaver er det mulig å melde seg på nå! https://eventor.orientering.no/Events/Show/12541

Fra og med neste mandag (26. oktober) blir det trening inne i Midtbygdahallen hver mandag 17.30-18.30. Vi tilpasser oss corona og prøver å få til trening for alle aldersgrupper. Mer spesifikk informasjon kommer i neste ukesmail.

Kommende arrangementer:

25. oktober – 2 Mila, Asker – https://eventor.orientering.no/Events/Show/13663

30. oktober – Halloweenløp – 17.30 ved Gamle Dikemark sykehus. N-, C- og A-løype. Innbydelse ligger vedlagt. Bli med på en spennende og hyggelig kveld med nattorientering, bål og grilling!

1. november – Frostsprinten – https://eventor.orientering.no/Events/Show/12541 – Røykens eget løp. Blir arrangert i litt corona-redusert format, og det betyr at flere Røykenløpere kan melde seg på.

7. november er den store sesongavslutningsdagen for o-løp i Røyken. Langtreningsløpet «Førstemann hjem» arrangeres med koronatilpasning, men blir et ordentlig løp i fint terreng i Kjekstadmarka. Start like ved mål, dvs ikke skyss ut og først tilbake i år. Løyper som vanlig: Lang, litt lang – og ikke fullt så lang C-løype.
Detaljert innbydelse kommer. Men vi kan røpe at påmelding med navn og løypeønske kan sms-es til Inger 90418266, eller Torgeir 95041133.

Veritas IL arrangerer en nattløpsserie: https://veritasorientering.com/ – Første løp er onsdag 21.10 fra Hvalstrand.
Sjekk https://eventor.orientering.no/Events for flere løp fremover.

Ha en fortsatt fin søndag!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.