Klubbmesterskap 8. september

Årets klubbmesterskap vil gå av stabelen 8. september fra Vesledammen på Kleiver.

Parkering vil være på oppmerkede plasser til venstre for rundkjøring på toppen av Kleiver-feltet. Samlingsplass med mål vil være på høyre side av Vesledammen.

Vi henviser til Corona-veileder for løp og oppfordrer til 1 m avstand til dine medløpere. Har man symptomer på luftveisinfeksjon ønsker vi at man blir hjemme.

Vesledammen blir badet i, så om noen vil få kjølt seg etter løpingen er det mulighet for en dukkert. Det blir litt kaffe, saft og kake etter gjennomført løp.

Start: Fri start mellom kl 17.30 og 18.30. Det vil være opptil ca 15 min å gå til start.
Kart: Stordammen

Terreng: Furuskog med blåbærlyng, noen stier og med innslag av grønne områder. Noe sporadisk hogst.

Påmelding: På mail til idasvanbe@gmail.com, på SMS eller tlf til 97748308 eller til Ida Svanberg på FB Messenger. Må kan også melde seg på løpsdagen, men vi ønsker at flest mulig melder seg på før for beregning av antall kart.

Stempling/Resultater/Premiering:
Vi tenker og prøve oss med stempling på dette løpet, og vi vil vaske over alle enheter før de settes ut. Dette innebærer også at alle må sprite hender før de løper ut og når de stempler seg inn i mål.

Det er litt usikkerhet om tidtakingen blir med eller uten laptop, men resultater kommer på hjemmesiden. Vi satser på å legge opp til Livelox, så gjør klare klokkene.

Premier deles ut på årsavslutning.

Løpsleder/Løypelegger: Bjørg, Kjell og Ida Svanberg

Vel møtt!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.