Treninger uke 24

Hei!

En ny og fin treningsuke venter på oss. For de yngste (Født 2008-2010) er det O-Trolleir i Drammensmarka på lørdag 13. juni.

Tirsdag 9. juni – Røykencup
Når – startintervall mellom 17.30 og 19.00 – Det oppfordres til å bruke hele intervallet
Hvor – Spikkestad barneskole
Hva – Vi gjenbruker løpyer fra Frostsprinten. Hvis du var funksjonær i november har du nå muligheten! Og hvis du løp i november velger du en annen løype, eller du kan ta sjansen på å slå deg selv. Løyper tilpasset alle nivåer – A/B, C og N. Torgeir melder om at det dessverre er hogget en del i terrenget den siste tiden..
Arrangør – Torgeir Strandhagen
Ta med – gode sko, kompass, mobil om du ønsker tiden registrert med UsynligO og godt humør (trenger ikke brikke)
Hvordan – treningen arrangeres med tilpasninger. Postskjermene blir hengende ute til og med søndag 14. juni og det vil være mulig å ta løypen når du ønsker det via UsynligO.

For å registrere deltakelse på Røykencupen ønsker vi at hver enkelt registrerer sin deltakelse her: https://forms.gle/m2pLJ9JrJFLJawwj7. Dette fordi det er så mange forskjellige muligheter for deltakelse i år. Gå inn i skjemaet og fyll ut navn og hvilke løp du har deltatt på. Det er mulig å fylle ut flere ganger, så du kan gjerne svare fortløpende.

Torsdag 11. juni – Orienteringsteknisk trening
Når: 18.00-19.30
Hvor: Transet
Arrangør: Holger Keilholz
Hva: Orienteringsteknisk trening for alle nivåer.
Ta med: Kompass, gode sko og godt humør
Hvem: Alle aldersgrupper

Lørdag 13. juni
O-Trolleir for alle barn født 2008-2010 – Arrangeres som dagssamling i Drammensmarka med tilpasninger. Bli med! Se mer info i vedlegg.

O-Norge våkner sakte til liv igjen – sjekk https://eventor.orientering.no/Events for hvilke løp som arrangeres i vårt område, og sleng deg med hvis du vil!

Ha en finfin treningsuke!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.