Ekstra treningstilbud frem til lørdag 16.mai

Sturla IL har fått låne kart til å arrangere to treninger denne våren, og trening nr. 2 henger nå ute og kan benyttes av de som ønsker en ekstra treningsøkt på kart og med poster i skogen denne uken. Løypa har utgangspunkt fra skihytta på Spikkestad.

Last ned kartet her:

Info fra løypelegger:

Parkering ved Skihytta på Spikkestad. Vi trener retningsendring, inn- og utløping fra poster i høy fart, og helst med kompasset i lomma. 3,3 km og 5,4 km løyper. Det er 1 km oppvarming opp til start ved ei grillhytte (ikke startpost). Små skjermer på postene, mål markert med merkebånd. Terrenget er for det meste lettløpt med god sikt. Det er mange som bruker skogen, så dere vil krysse noen nye tråkk. Rett ved start er lysløypa utvidet, markert med rød stiplet på kartet. Livelox er tilgjengelig. Postene henger ute til og med lørdag.

Takk for lånet av kart og terreng!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.