Uke 19

Hei!

Takk for et hyggelig årsmøte på Zoom denne uken. Ingen store endringer i klubben, og vi fortsetter videre mot en ny og litt annerledes sesong. Største endringen er at Bjørg gir seg i styret og overlater turorienteringsansvaret til Eirill. 

Samfunnet begynner å krype mot normale tilstander igjen – sakte! For oss betyr det at vi sannsynligvis går inn i den siste uken hvor usynligO og turorientering er vårt eneste treningstilbud.

Alle løypene med UsynligO som teller i Røykencupen ligger ute her: http://www.roykenolag.no/trening/aktivitetstilbud-varen-2020/

Det blir mulig å ta disse også etter de vanlige treningsløpene setter i gang. Knut Sveinun informerer også om at alle A-løypene (krevende lang og krevende kort) er lagt i forskjellige traseer på UsynligO – på den måten kan man ha glede av samme trening to ganger uten å måtte ta de samme postene. (I tilfelle noen har løpt alle fem løpene og kribler i beina etter å løpe mer).

Vi venter på oppdaterte retningslinjer fra orinteringsforbundet, men tar sikte på å arrangere første Røykencup tirsdag 12. mai. Første tordagstrening blir torsdag 14. mai. Det blir uten stemplingsenheter, men med postskjermer i skogen. Tiden blir tatt vis UsynligO for de som ønsker det. Da er det også muligheter å gjennomføre øktene på andre tidspunkt om noen skulle ønske det.

Alle som kan være interessert i å arrangere en Røykencup i løpet av vårsesongen kan ta kontakt med Knut Sveinung og så setter dere i fellesskap opp et passende terreng og dato – Knut.rekaa@gmail.com. 

Ha en nydelig våruke, og gjør dere klare til snart å snøre på o-skoene på ordentlig igjen!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.