Treninger uke 51

Hei!

Dette er uken hvor vi gir deg årets siste sjanse til fellestrening i Røyken o-lag – møt opp og bli glad, svett og sprek!

Mandag 16. desember – Innetrening – basistrening og o-teknikk – alle aldre
Når: 17.30 – 18.30
Hvor: Midtbygdahallen
Hva: Basistrening og o-teknikk for ungdom og voksne. Kjell Jarle stepper inn som supervikar og gir treningen bli-sliten-garanti!
Barna (3-8 år) får halve arealet for lek og trening. Vi rullerer mellom foreldre å ha ansvar for barnegruppen.
Ansvarlige: Kjell Jarle (ungdom og voksne) og Hege (barn)

Torsdagstreningene har tatt førjulspause, men her følger spennende info for alle barn og unge fra åtte år og oppover;
Etter nyåret får barn 8+ og ungdommene tilbud om trening på torsdager og fredager gjennom vintermånedene januar, februar og mars. Treningene gjennomføres i samarbeid med friidrettsgruppa i ROS. Torsdagstreningene skjer utendørs fra Spikkestad ungdommsskole fra 18.00 til 19.30. Treningene kommer til å inneholde blant annet o-teknisk trening basert på lek, gateorientering og intervalltrening. På fredagene gjennomføres treningene innendørs på ROS arena fra 15.00 til 16.30 og vil ta utgangspunkt i friidrettsøvelser med tyngde på løping. Det er bare å møte opp. ROS har skaffet dyktige trenere til treningene på fredagene. Sammenarbeidet avsluttes med felles deltakelse på gateorienteringsløpene i Drammen City Cup på torsdagene i april. Første torsdagstrening etter nyåret er 9. januar kun for Røyken olag, fra 16. januar felles med ROS. Første fredagstrening er 10. januar kl. 15.00.
Kontakt for mere informasjon: Holger Keilholzeller facebook Røyken olag 8+ og ungdommer.

Kommende arrangementer:
Tirsdag 14. januar – sesongevaluering 2019 og planer for 2020 – hold av kvelden, mer info kommer!

Klubbtur til Nordjysk – 13.-15. mars 2020
I år satser vi på felles klubbtur til Nordjysk 2-dages i Danmark. Overnatting er reservert til 40 løpere, og transport blir med ett av flere båtalternativer i privatbiler. Innbydelsen til løpene kan leses her – https://nordjysk2dages.dk/jom3/.
Informasjon og påmelding til klubbtur finner du på Eventor under klubbaktiviteter – https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3349

Ha en fin adventsuke, og husk å trene litt!

Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.