Treninger uke 48

Hei!

Takk for en fin sesongavslutning på onsdag. Imponerende med Egel som har tatt gullmerke samtlige 50 år som Røykentrimmen har vært arrangert!

Kommende uke byr vi på:

Mandag 25.11 – Innetrening – basistrening og o-teknikk – alle aldre
Når: 17.30 – 18.30
Hvor: Midtbygdahallen
Hva: Basistrening og o-teknikk for ungdom og voksne. Vi trener spesielt skadeforebyggende for o-løpere, det er nå vi skal legge grunnlaget for å løpe skadefritt gjennom 2020.
Barna (3-8 år) får halve arealet for lek og trening. Vi rullerer mellom foreldre å ha ansvar for barnegruppen.
Ansvarlige: Ane (ungdom og voksne) og Sofia(barn)

Torsdag 28.11.2019 siste torsdagstrening for i år (8-12 år)
Sted: Kafeteria på Ros Arena
Tema: Oppgaver og lek i forbindelse med karthusk, veivalg, kartforståelse.
Ha med: Det er lov å ha med litt kjeks og drikke, eventuelt ha med litt penger for å kjøpe seg noe i kaféen dersom det er åpent for salg.
Ansvarlig: Holger Keilholz

Kommende arrangementer:
Klubbtur til Nordjysk – 13.-15. mars 2020
I år satser vi på felles klubbtur til Nordjysk 2-dages i Danmark. Overnatting er reservert til 40 løpere, og transport blir med ett av flere båtalternativer i privatbiler. Innbydelsen til løpene kan leses her – https://nordjysk2dages.dk/jom3/.
Informasjon og påmelding til klubbtur finner du på Eventor under klubbaktiviteter – https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3349

For de som følte at de var godt i gang med nattorienteringssesongen har Veritas bedriftsorientering fortsatt noen godbiter å by på. Du finner terminlisten deres her; https://veritasorientering.com/

Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.