Treninger uke 46

Hei!

Årets første snøfall la ingen demper på stemningen under Førstemann hjem eller årsfesten. Mange verdige vinnere ble kåret på Blåfjellhytta.

Resultater fra Førstemann hjem finnes her; Resultatliste Første Mann Hjem 2019

Denne uken byr vi på følgende:
Mandag 11.11 – Innetrening – basistrening og o-teknikk – alle aldre
Når: 17.30 – 18.30
Hvor: Midtbygdahallen
Hva: Basistrening og o-teknikk for ungdom og voksne – lek for barn 3-8/10 år. Vi deler området vårt i to og legger opp til at samtlige får en fin treningsøkt.
Ansvarlige: Line (ungdom og voksne) og Hege (barn)

Torsdag 14.11 – Utetrening for barn (8+) og ungdommer
Når: 18.00 – 19.30
Hvor: Oppmøte Hyggenstranda (Strandveien)
Hva:Vi går tur på kyststien fra Hyggenstranda til Fagerstrand. Vi trener på løpeteknikk i nedoverbakke. På Fagerstrand tenner vi bål og steker pannekaker.
Ha med hodelykt.
Ansvarlig: Holger Keilholz

Holger har opprettet en egen Facebookgruppe for barn og unge i klubben. Her kan foreldre og barna selv få med seg en del informasjon som bare gjelder denne aldersgruppen. https://www.facebook.com/groups/213521812463980/
All informasjon kommer også fremdeles i søndagens ukesmail.

Klubbtur til Nordjysk – 13.-15. mars 2020 –
I år satser vi på felles klubbtur til Nordjysk 2-dages i Danmark. Overnatting er reservert til 40 løpere, og transport blir med ett av flere båtalternativer i privatbiler. Innbydelsen til løpene kan leses her – https://nordjysk2dages.dk/jom3/. I neste ukesmail vil vi komme tilbake med flere detaljer og fullstendig invitasjon.

Kommende arrangementer
20. november – årsavslutning Røyken O-lag i ROS-arena – 18.00-20.00 – premieutdeling turorientering, Røykencup og klubbmesterskap. Det blir også pølser, spennende foredrag, quiz, loddsalg og kake.

For de som følte at de var godt i gang med nattorienteringssesongen har Veritas bedriftsorientering fortsatt noen godbiter å by på. Du finner terminlisten deres her; https://veritasorientering.com/

Holger har fikset rabatt til oss hos Runes O-utstyr. Når man handler o-utstyr i nettbutikken; https://www.outstyr.no/ får du 20 % rabatt ved å oppgi koden «Røy20».

Ha en fin uke!

Line 🙂

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.