Treninger og løp uke 21

Hei!

Her kommer neste ukes meny for treninger og løp.

I tillegg vil vi reklamere litt for klubbsamlingen under VM i orientering 13.-17. august. VM arrangeres i år i Østfold. Vi reservert hytter til 40 personer og håper at mange vil være med å heie frem våre norske helter og medaljehåp. For påmelding og mer inforamsjon se Eventor – https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3016. Spørsmål kan rettes til Line eller Henrik Drange Ruud – henrik.drange.ruud@gmail.com. Påmeldingsfrist for å bli med på klubbtur er 30. mai. Bli med!

Tirsdag 21. mai kl. 18.00 – Røykencup – Vi feirer verdens o-dag!
Treningsløp åpent for alle i klubben. En velger selv hvilket vanskelighetsnivå en vil prøve seg på. Denne gangen vil det også være et tilbud for de helt yngste barna, småtroll.
Siden det er verdens o-dag utfordrer vi alle i klubben til å ta med seg en venn på trening – uansett om man har prøvd orientering før eller ikke!
Arrangører: Hege og Knut Sveinung Holth Rekaa
Sted: Utfartsparkeringen på Dikemark – merket med postskjermer fra hovedveien – Kartlink – https://bit.ly/2Qg7IpC

Torsdag 23. mai kl. 18:00
Trening for alle nivåer – MERK! – fra Transet denne torsdagen
Oppmøte: Transet – Link til parkering – https://bit.ly/2HqsMa4
Trening 4: Under denne økten får du virkelig opp pulsen. Vi løper motbakkeintervall på sti, og orienterer tilbake i terrenget i «pausen» (intervall-o). Du løper så mange drag/runder som du rekker og ønsker. Samtidig fortsetter vi innføring i kartlesing.

Kommende arrangementer
30. mai – Eikerløpet – her satser vi på å få med en stor gjeng med Røykenløpere – https://eventor.orientering.no/Events/Show/9063. I tillegg til at Eikerløpet alltid er et veldig trivelig o-løp prøver vi å lage en sosial avslutning på arrangementet for alle Røykenløpere.
28. juni – 30. juni – Norsk O-festival i Larvik – https://eventor.orientering.no/Events/Show/9893
15.-18. august – Klubbsamling til VM i orientering i Østfold. – https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3016

For nybegynnere
15.-16. juni – O-Trol leir på Konnerud. Årets morsomste leir for de yngste! Se vedlagte invitasjon.

For ungdommen (13-16 år):
4. juni – Hovedløpstrening Ringerike – (Se innbydelser på kretsens Facebook-side. Søk opp Buskerud o-krets og bli med!)
14.-16. juni – Camp Stokke – https://eventor.orientering.no/Events/Show/10952  (Se innbydelser på kretsens Facebook-side. Søk opp Buskerud o-krets og bli med!)
2. – 7. august – O-landsleir på Tynset. Årets største begivenhet for alle orienteringsungdommer! – https://eventor.orientering.no/Events/Show/11502

Ha en strålende uke!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.