Treninger og løp uke 17

Hei!

Håper alle har hatt en strålende påske, enten det har vært med ski eller o-sko på beina!

Fra påskeløp i Danmark kan vi melde om 13 Røykenløpere og gode plasseringer!

Birgitte topper pallen sammenlagt!

Hjemmesiden vår er dessverre nede om dagen, men informasjon for den kommende uken kommer her.

Tirsdag 23. april
Hva: Røykencup – trening åpen og gratis for alle klubbens medlemmer. Alle velger selv løype etter sitt ferdighetsnivå. Denne tirsdagen blir det også løyper spesielt tilpasset små barn (småtroll – 3-8 år)
Tid: 18.00-19.00
Hvor: Arnestad skole
Arrangør: Tone Skram (922 19 029)
Ha med: sko til å løpe i terrenget, kompass og brikke (om du har).

Torsdag 25. april
Hva: Drammen City Cup
Tid: Fri start mellom 18 og 19
Hvor: Årbogen
Arrangør: Eiker o-lag
Innbydelse og påmelding: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11213

Torsdag 25. april – Oppstartssamling rekrutt
Vi gjennomfører en oppstartsøkt for alle nybegynnere. Denne gangen blir det en blanding av inne- og utetrening fra vårt lager ved 100-meterskogen barnehage i Røyken – https://goo.gl/maps/mGsm17ectBxxZQeY7. Vi gjennomgår litt teori på karttegn, kompass og hvordan orientering fungerer.

Onsdag 1. mai arrangerer vi KM-sprint fra Nærsnes. Kjell Rønneberg er løpsleder, og alle som ikke har fått tildelt oppgaver oppfordres til å melde seg på løpet. https://eventor.orientering.no/Events/Show/11276

Treningspakken 2019 har per i dag 11 påmeldte, og påmeldingen er åpen frem til neste mandag (29. april) reklamer gjerne til venner og kjente som dere tror kan ha glede av å prøve den fine sporten vår. Vi gir en melding på Facebook så snart hjemmesiden er oppe igjen, siden det er her det meste av informasjon om treningspakken finnes. Ta kontakt med Knut Sveinung Rekaa for å få mer info.

Kommende løp
Til helgen er det få løp i Norge på grunn av en av verdens største orienteringsstafetter, 10Mila, arrangeres i Sverige. For de som vil følge stafettene live er det muligheter for det her; https://10mila.se/index.php/sv/2019-sv-live.
I vårt område er det en mulighet for løp på lørdag (27. april), og det er Kolbotn og Skimt som arrangerer: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11068

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.