Løp og treninger uke 38

Hei!

Kjenner dere høsten i luften? Og med høsten kommer nattløpsesongen. Denne uken starter vår egen nattcup – Skumringskampen. Vi arrangerer sammen med Lier og Asker. Første løpet er allerede i morgen. Skumringskampen erstatter Røykencup og tirsdagstreninger i ukene fremover.
Torsdagstreningene fortsetter en uke til.

Mandag
Skumringskampen – Innybdelse og informasjon: http://eventor.orientering.no/Events/Show/10429
Sted: Parkering på Tomra i Asker
Når: Første start klokken 20.15. Aldersgruppen 11-16 år har fellesstart 20.15. Øvrige har fri starttid.
(Husk å lade lykten!)

Torsdag
Siste torsdagstrening denne høsten – Høstmesterskapet
Sted: Vesledammen
Tid: 18.00
Samlet trening for alle aldersgrupper. Mesterskapspreget er høyst uformelt og «distansen» er poeng-o. Samle flest mulig poster i løpet av en satt tid.

Kommende treninger og løp
22. september – Høstmila – Lørdag kan du være med i o-løp med fellesstart: Høstmila (5 km eller 10 km) i Drammen. Det er et av løpene i serien til BBIK og ligger ikke i Eventor.  Du kan melde deg på ved å sende en e-post. Invitasjon Høstmila Freefun 22 sep 2018
27. september – Klubbkveld for evaluering av treningsopplegg og planlegging av 2019 – treningsfri dag og pizza til alle. . Mer info kommer i neste ukesmail.
20. oktober – Blodslitet i Fredrikstad. Klassisk ultralangdistanse løp og fin avslutning på sesongen – http://eventor.orientering.no/Events/Show/9572
9.-11. november – Avslutningstur for kretsens ungdommer til Borås – Påmelding her: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2719.
Etter høstferien starter vi opp innetrening i Midtbygdahallen fra 18.00-19.00. Treningen er åpen for alle aldresgrupper i klubben. Det blir en blanding av basistrening, styrke, kondisjon og ballspill. Vi lover at det blir latter og stølhet!

Knut har begynt å legge alle kommende aktiviteter inn i kalenderen i høyre marg på hjemmesiden, så ta gjerne en titt her for å få oversikten litt lenger frem i tid.

Ha en strålende høstuke!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.