Røyken O-lag – Treninger og løp uke 34

Hei!

Da er vi klare for en spennende høstsesong!

Tisdag
Klubbmesterskap fra Skapetjern klokken 17.30
Se fullstendig innbydelse her: http://www.roykenolag.no/2018/08/14/klubbmesterskap-2018/
Og nevner igjen at klubbmesterskapet ikke er en høytidelig seanse – alle nye oppfordres spesielt til å delta!

Torsdag
Trening for alle grupper klokken 18.00 – Oppmøte på parkeringen på Transet (https://goo.gl/maps/inM5DnQjvKu)
Stjerneorientering med fokus på bruk av kompass. Ingen stempling denne gangen, men veldig god trening!

Kommende arrangementer
Kretsmesterskap Busekrud – 25. og 26. august – http://eventor.orientering.no/Events/Show/9061 – påmeldingsfrist i morgen.
Håper alle har satt av helgen 25. og 26. august da er det kretsmesterskap for Buskerud. Løpene arrangeres i Drammensmarka ved Steindammen. Vi drar i gang en klubbtur med overnatting i telt/lavvo/gapahuk/åpen himmel eller hengekøye nært samlingsplass. På kvelden blir det grilling og sosiale aktiviteter.
Kretsmesterskap i orientering er ikke høydtidelig, og man trenger ikke ha løpt orientering i 102 år før man prøver seg her. Det er åpent for alle, og klassetilbudet og stemningen er som på Eikerløpet. Lørdag er det individuelle klasser og søndag knives det i stafetter, eller man kan velge å løpe individuelt begge dager. Stafett er gøy, så vi oppfordrer alle nye til å prøve seg på en stafettetappe!
For å få litt oversikt over hvor mange vi blir på overnattingen ønsker vi en påmelding på Facebook https://www.facebook.com/groups/213521812463980/, eller ved mail til line.drange.ruud@gmail.com. På Facebook kan du også huke av for at du ønsker å løpe stafett på søndag. Påmelding til individuelle konkurranser gjøres via Eventor.

2. september – Røykenmila – http://røykenmila.no/. Her er det muligheter for å teste hvor fort du løper uten kart og kompass. Obs! Bomming er da ikke gyldig unnskylding. Og den beste unnskyldingen for å ikke løpe selv er å hjelpe til med vår stand. Røykenmila er en av våre største dugnader, og her trenger vi to frivillige hjelpere for å arrangere småtroll og emit-runde. Om du har mulighet til å hjelpe til er det supert om du sender Bjørg Svanberg en mail på bjoergsvan@gmail.com.

2. september er det også mulig å løpe Holleialøpet i Modum: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9695

Sees på klubbmesterskapet!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.