Ut av sommerdvale og klare for høsttrening

Hei!

Håper alle har hatt en strålende sommer – og for en sommer! Kanskje ikke den beste for å ligge i hardtrening for høstsesongen, men det får heller være. Vi har hatt løpere i mange forskjellige konkurranser i inn- og utland. Mer om dette kommer i neste nummer av Parolen.

I helgen hadde vi fire lag på Night Hawk, og alle fullførte med stil – for en herlig gjeng!

Herrelaget klare til dyst – Martin Hoset (lånt fra Bodø), Eirik, Joakim og Knut.Eivind og Simen fornøyde etter sine etapper!

Damelaget med Marita, Ida og Line er klare for natten!

Nå er det snart tid for å starte opp høstens orienteringstreninger – Hurra! Fullstendig treningsplan for høsten er lagt ut på http://www.roykenolag.no/trening-2/trening/. Vi drøyer det til tirsdag 21. august med den første treningen – og da knaller vi til med høstens klubbemsterskap. For de som ønsker å trene på kart før den tid anbefaler vi klubbens turorientering. Denne høstsesongen kommer rekrutter, ungdom og voksne til å kjøre enda mer felles opplegg under torsdagstreningene – det kommer til å bli moro!

Treninger
Tirsdag 21. august – klokken 18.00- klubbmesterskap! Klubbmesterskap i Røyken er årets mest uhøytidelige løp (men selvfølgelig heder og ære til vinnere), og alle kan delta uansett ferdighetsnivå! Ida er arrangør og holder kortene tett til brystet, men vi kommer tilbake med oppmøtested når det nærmer seg litt mer.

Torsdag 23. august
18.00 – Trening for alle grupper fra Transet. Stjerneorientering og EKT-sprint. Fokus på å bruke konmpasset.

Kommende løp og arrangementer
Drammensløpet 19. august – http://eventor.orientering.no/Events/Show/9076

Kretsmesterskap Busekrud – 25. og 26. august
http://eventor.orientering.no/Events/Show/9061
Håper alle har satt av helgen 25. og 26. august da er det kretsmesterskap for Buskerud. Løpene arrangeres i Drammensmarka ved Steindammen. Vi drar i gang en klubbtur med overnatting i telt/lavvo/gapahuk/åpen himmel eller hengekøye nært samlingsplass. På kvelden blir det grilling og sosiale aktiviteter.

Kretsmesterskap i orientering er ikke høydtidelig, og man trenger ikke ha løpt orientering i 102 år før man prøver seg her. Det er åpent for alle, og klassetilbudet og stemningen er som på Eikerløpet. Lørdag er det individuelle klasser og søndag knives det i stafetter, eller man kan velge å løpe individuelt begge dager. Stafett er gøy, så vi oppfordrer alle nye til å prøve seg på en stafettetappe!

For å få litt oversikt over hvor mange vi blir på overnattingen ønsker vi en påmelding på Facebook https://www.facebook.com/groups/213521812463980/, eller ved mail til line.drange.ruud@gmail.com. På Facebook kan du også huke av for at du ønsker å løpe stafett på søndag. Påmelding til individuelle konkurranser gjøres via Eventor.

Vi gleder oss til en spennende høstsesong!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.