Røyken O-lag – treninger og løp uke 19

Hei!

Vi legger en bra uke bak oss. Natt til første mai overnattet Torodd og en gjeng barske rekrutter ute ved Blåfjellhytta for å få med seg Tiurleik. Det ble ingen leik i nærheten, men en tiur kom gressende på morgenkvisten. Mange fornøyde folk på trening fra Vesledammen på torsdag – en fin blanding rekrutter, treningspakkedeltakere og rutinerte løpere. Lørdag arrangerte vi åpningsdag for Røykentrimmen. Veldig god stemning ved skihytta på Spikkestad hvor ca 80 deltakere var innom.

I tillegg har noen av oss brukt helgen til å løpe, mens andre lader opp til torsdagens Eikerløp.

God stemning når Knut, Hege og resten av instruktørene gjennomfører trening for Treningspakke 2018!

Rekrutter
Tirsdag – 5’ern sprintstafett i Lier. Løpere under 13 år løper ikke stafett, men har mulighet til å løpe en 2 km løype etter starten for stafetten har gått 18.30. Innbydelse ligger her: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9081. Det er ikke vanlig Røykencup denne tirsdagen.
Torsdag – Vi deltar på Eikerløpet fra Ormåsen skole. Her er det klasser for alle nivåer, og vi oppfordrer alle rekrutter til å bli med på dette løpet. Det er allerede 40 påmeldte fra Røyken O-lag. Innbydelse: http://eventor.orientering.no/Documents/Event/15418/3/Innbydelse, Påmelding: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9058 – Hvis rekrutter trenger hjelp til påmelding kan Torodd kontaktes – 959 92 885/torwattu@online.no. Vi hjelper gjerne!
Avreise – Vi kjører felles avreise fra ROS-Arena klokken 09.00. Vi fyller opp biler etter behov, og de som ikke har egen transport får muligheten til å sitte på med noen.
Etter løpet blir det felles grilling for alle Røykenløpere på samlingsplass. Knut fikser varm grill, og alle tar med seg det de selv ønsker å grille – vi håper og tror at dette vil bli en hyggelig samling for klubbens løpere. Om det skulle bli regn har vi med nok telt til at alle får sitte «innendørs».

Ungdommer og voksne
Tirsdag – 5’ern sprintstafett for de som har meldt seg på.
Torsdag – Eikerløpet – Her setter vi årets deltakerrekord, blir vi mer enn 50 Røykenløpere? Vi har denne gangen med oss 14 løpere fra Treningspakke 2018. Dette er løpere som ikke har deltatt på orienteringsløp før. Slå gjerne av en prat og diskuter veivalg med våre nye løpere!
Avreise – Vi kjører felles avreise fra ROS-Arena klokken 09.00.
Innbydelse: http://eventor.orientering.no/Documents/Event/15418/3/Innbydelse, Påmelding: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9058
Etter løpet blir det felles grilling for alle Røykenløpere på samlingsplass. Knut fikser varm grill, og alle tar med seg det de selv ønsker å grille – vi håper og tror at dette vil bli en hyggelig samling for klubbens løpere. Om det skulle bli regn har vi med nok telt til at alle får sitte «innendørs».

Kommende løp
Lørdag 12. mai – Nydalten: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9079
Søndag 13. mai – OK Øst – mellomdistanse: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9099

Pinsen 19., 20. og 21. mai – Pinseløp på Kongsberg – Innbydelse: http://eventor.orientering.no/Documents/Event/15355/1/Innbydelse, Påmelding: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9070
22.-24. juni – Norsk O-festival, Fossum – Innbydelse: http://eventor.orientering.no/Documents/Event/15335/2/Innbydelse

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.