Treninger og info uke 8

Hei!

Forrige uke gjennomførte vi årsmøte i Røyken Orienteringslag på Gamleskolen aktivitetshus på Spikkestad. Det ble et kjapt årsmøte, og av saker som ble vedtatt var at vi viderefører organisasjonsmodellen som ble innført etter årsmøtet i fjor. Ellers er det ingen praktiske endringer i klubbens drift.

Det er denne gjengen som skal drive Røyken O-lag videre i 2018:

Veldig gledelig er det at vi har fått inn Knut Sveinung Rekaa som leder for Trening og utvikling. Han har vært innom mange klubber (Notodden, Kongsberg, NTNUI og Freidig), og kan tilføre ny og spennende erfaring.

Kommende uke er det mandagstrening som gjelder i Midtbygdahallen klokken 17.30 – 18.30 – Møt opp og bli sprek, svett, støl og glad!

Ellers er det bare å benytte det fine skiføret vi har til god mengdetrening før o-sesongen er like rundt hjørnet.

Vi er en gjeng som starter sesongen i Danmark allerede 9.-11. mars. Det blir sendt ut egen informasjon til deltakerne her i løpet av uken, men om det er noen som ønsker å endre klasse eller annen påmeldingsinformasjon er det fint om dere sender en mail til oppmann Birgitte: mb-bekk@frisurf.no.

Ha en strålende uke!

Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.