Treninger uke 5

Hei!

Håper alle sammen får trent bra i det fine vinterværet vi har om dagen!

Innetrening
I morgen mandag er det trening i Midtbygdahallen – 17.30-18-30 åpent for alle. Møt opp og bli svett og sterk!

Klubbsamling Nordjysk 2-dages 9.-11. mars
Les mer om klubbsamlingen her, og meld deg på i løpet av den kommende uken. Dette blir moro og lærerikt for alle. Man trenger ikke å være dreven o-løper for å være med på denne turen. Det er sosialt, morsomt, og artig orientering. Om du føler deg litt usikker på o-teknikken, så går vi gjennom teknikk og løyper både før og etter løpene. Bli med! http://www.roykenolag.no/klubbtur-til-nordjysk-2-dagers-2018-9-11-mars/

Stafetter 2018
Interessepåmelding til de store stafettene i 2018 ligger ute. Herrene har nok til Jukola-lag, og det er noen ungdommer som har meldt seg for 10Mila! Vi har plass til flere! Meld deg på her om du vil være med å løpe stafetter: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2275

Årsmøte 2018
Årsmøte avholdes onsdag 14. februar klokken 19.00 på «Gamleskolen» aktivitetshus på Spikkestad. Frist for å sende inn saker til årsmøtet er førstkommende onsdag, 31.1 klokken 19.00 til line.drange.ruud@gmail.com. Papirer sendes ut en uke i forveien.


Vi gratulerer Torgeir Strandhagen som stakk av med orientering.no sitt seiersbilde i #viltvakkertrått-konkurransen!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.