Trening uke 49

Hei!

Vi er godt i gang med vintertreningen, og for halvannen uke siden gjennomførte vi en vellykket sesongavslutning i ROS-arena. Et stort snøfall og regnvær satte noe en stopper for en del av deltakerne, men de fremmøtte fikk med seg et spennende fordrag og mange ble premiert for god innsats gjennom sesongen.

Vintertreningene ruller videre med mandagstrening 17.30 – 18.30 i Midtbygdahallen. Her er det Simen som lager fine opplegg for å kjenne på muskler du ikke visste du hadde.

Torsdager møtes vi 18.30 på parkeringen ved golfbanen med ladet hodelykt. Kondisjonen blir trent gjennom felles oppvarming, bakkedrag og felles nedjogging. Her kan alle utfordre seg selv uansett form!

Planleggingen av 2018-aktivitetene er i full gang. Først på programmet står Nord-Jysk 2 dagers 9.-11. mars. http://nordjysk2dages.dk/jom3/  Vi har reservert leiligheter like ved løpene. I løpet av uken vil vi opprette klubbpåmelding med mer detaljert informasjon på klubbens Eventor-side. http://eventor.orientering.no/Activities?organisationId=297

God trening så lenge!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.