Treninger og løp uke 38

Hei!

Denne helgen har vi hatt løpere representert i tre fylker. Vi kan spesielt legge merke til Daniel og Simen som fikk orientere blant attraksjonene på Tusenfryd!

Denne uken starter nattsesongen, og treningsløpet på tirsdag utgår til fordel for Skumringskampen som starter i morgen, mandag.

Rekrutter
Torsdag 21.9. – klokken 18 – Rekruttmesterskap fra Vesledammen – Sesongens siste torsdagsrekruttrening markeres med rekruttenes eget mesterskap. Møt opp som til vanlig trening.

Ungdom og voksne
Mandag 18.9 – 20.30 – Første løp i Skumringskampen går av stabelen fra Dikemark, følg merking fra Heggedalsveien. Påmelding via Eventor i kveld, eller på løpet i morgen. Fellesstart klokken 20.30 og fristart mellom 20.30 og 21.30. Les hele innbydelsen her: http://eventor.orientering.no/Events/Show/8901
Torsdag 21.9. – Møt opp ved Vesledammen for felles løpetrening i terrenget og på stier.

Kommende arrangementer
22.9 – Eikernatta – http://eventor.orientering.no/Documents/Event/14046/1/Innbydelse
26.9 – Sturlanatta – løp 2 i Skumringskampen – http://eventor.orientering.no/Events/Show/8109
28.9 – Klubbkveld med evaluering av treningsopplegg – Vi møtes på Classic Pizza Røyken stasjon for å diskutere årets treningsopplegg. Uansett om du har vært med mye eller lite ønsker vi å ha med din tilbakemelding. Hva er lurt for 2018-sesongen for å bli enda flere på treninger, og få enda bedre treninger. Klubben sponser pizza, men vil ha forhåndspåmelding innen 24.9. Påmeldingen gjøres via Facebook – internpåmelding på Eventor, eller med en mail til meg. http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2247

Fredrikstad Skiklubb arrangerer Blodslitet 21. oktober. Nytt av året er at påmeldingen skal forhåndsbetales. Siden Røyken o-lag dekker store deler av startkontingenten har vi opprettet en intern påmelding på Eventor slik at Birgitte kan medle oss på og betale samlet. http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2248. Eller send en mail til meg om dere får problemer med betalingen.

Hilsen Line

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.