Treninger og løp uke 36

Tusen takk til Hege og Knut som arrangerte et utmerket klubbmesterskap på tirsdag. Det er ikke mange arrangører som disker opp med egentegnet småtrollkart for klubbmesterskapet i tillegg til gode seniorløyper!

Og tusen takk til de av klubbens løpere som bidro til en vellykket Røykenmila i dag! 684 løpere er deltakerrekord!

Rekrutter
Tirsdag 18.00 – Røykencup fra årets fineste samlingsplass ved koia på Haukeliåsen. Merket fra spikkestad lyskryss m skjermer. Parkering på Kure Gård (vestre side rett før bommen). Følg anvisning eller parkeringsmerker der. Merket med røde bånd til samlingsplass(15 – 20 min å gå).
Torsdag 18.00 – Trening fra Vesledammen – Karttegnstafett og løype

Ungdom og voksne
Tirsdag 18.00 – Røykencup – Trygve og Arne lover sesongens fineste samlingsplass ved koia på Haukeliåsen! Ikke vært treningsløp derfra i dette århundre. Ca 5 – 3 og 2 Km i nydelig terreng. Merket fra spikkestad lyskryss m skjermer. Parkering på Kure Gård (vestre side rett før bommen). Følg anvisning eller parkeringsmerker der. Merket med røde bånd til samlingsplass(15 – 20 min å gå).
Torsdag 18.00 – Vesledammen – felles trening for rekrutter, ungdom og voksne

Kommende løp
Lørdag 9. september arrangerer Konnerud Ungdomsløp og PWT-cup: http://eventor.orientering.no/Events/Show/7853
Lørdag 16. september arrangerer Eiker ultralangløpet Over Skauen: http://eventor.orientering.no/Events/Show/7687

Skumringskampen – Om to uker starter vi med et helt nytt konsept av året. Knut Sveinung Holth Rekaa har tatt initiativet til en nattcup i regionen vår, Skumringskampen. Dette er et samarbeid mellom Røyken, Asker og Sturla. Det blir mørkt, spennende og kjempebra! Første løpet går av stabelen mandag 18. september. Les mer og meld deg på her: http://eventor.orientering.no/Events/Show/8901. Nattorientering er for noen kremen av orientering. Det er en egen spenning ved å finne frem i mørkeste natten. Skumringskampen er en fin mulighet til å prøve seg på denne typen orientering. Rekruttene kan gjerne ta med foreldre og gå gjennom C-løypen sammen for en annerledes og spennende trening.

NM-lagene for senior har fått noen frafall siste uken og stiller dessverre ikke til start i helgen, men det finnes mange muligheter for de som vil løpe de kommende ukene.

Ha en riktig god treningsuke alle sammen!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.