Treninger og informasjon for uke 24

En ny o-uke er allerede i gang!

Rekrutter
To treninger er tilpasset nybegynnere også denne uken.
Tirsdag – Røyken-cup fra Fiskehytta på nordsiden av Stordammen. Merket inn fra parkeringen ved Vesledammen. Christian har lagt nybegynnerløyper og Yr lover badevær – kom, kom!
Torsdag – Det er klart for den årlige myrfotballen fra parkeringen på Transet. Her er det lurt å ha med litt tørt tøy for å skifte fra topp til tå etter treningen – det blir gjørme, og det blir gøy!

Alle nybegynnere og rekrutter inviteres også til å bli med på Kransekakestafetten neste tirsdag (20.6). Påmelding gjøres via vår interessepåmeldingsside, http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2011, eller ved å sende en mail til meg – line.drange.ruud@gmail.com. Kransekakestafetten blir siste organiserte rekruttaktivitet denne våren.

Utover sommeren er det mange muligheter for å løpe orienteringsløp rundt i landet (og utlandet!). Fullstendig løpstilbud finner dere på http://eventor.orientering.no/Events.
Vi starter opp igjen ved skolestart til høsten, og planer for høsttreningene vil bli sendt ut i god tid før det.

Minner også om høstsesongens klubbtur som går til Hemsedal – les mer her: Klubbtur, og bli med!

Ungdom og voksne
Tirsdag – Røyken-cup fra Fiskehytta på nordsiden av Stordammen. Merket fra parkeringen ved Vesledammen. Christian har lagt 2,5 km, 3,5 km og 4,5 km. Dette er vårens siste Røyken-cup.
Torsdag – Terrengtest fra Transet. Det er på tide å se hvor mye kjappere vi har blitt siden forrige test. Terrengtesten går rundt rekruttene som spiller fotball i myren. Terrengtesten passer for alle du selv er din største konkurrent her.

20 påmeldte til Kransekakestafetten neste tirsdag – blir vi 30? Logg inn på Eventor og meld dere på i dag (http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2011), eller send meg en mail om du vil løpe. (line.drange.ruud@gmail.com)

Til helgen er det Midtsommerløpene som er vårt nærmeste løpstilbud. http://eventor.orientering.no/Events/Show/7879. Påmeldingsfrist i morgen.

Helgen 24. og 25. juni arrangerer Freidig årets O-festival. http://eventor.orientering.no/Events/Show/6171. Det er fortsatt mulig å melde seg på til sommerens store norske O-fest!

Ha en fin o-uke!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.