Treningsmeny uke 22

Mange Røyken-løpere i aksjon i helgen med mye bra resultater. På Eikerløpet satte vi årsbeste i antall deltakere med hele 37 startende – veldig gøy! På lørdag hadde vi også en fin gjeng som løpe IvarO-løpet. Artig at vi er i siget om dagen!

Nå venter en ny uke med nye muligheter på oss.

Rekrutter
Tirsdag (18.00)- Røykencup fra Transet med egne løyper for rekrutter. Dette er en kjempefin mulighet for hele familien å bli med. Enten ved at alle går/løper rekrutt, eller om foreldre har lyst å prøve seg på litt større utfordringer.
Torsdag (18.00)- Rekruttrening fra Vesledammen samtidig med en o-teknisk trening for alle aldre.

Ungdom og voksne
Tirsdag (18.00)- Røykencup (treningsløp) fra parkeringsplassen på Transet
Start fra kl. 18.00
Løyper:
4,5 km
3,2 km
2,0 km (nybegynnerløype)
Ta gjerne med plastpose til kartet.
Torsdag (18.00)- O-teknisk trening fra Vesledammen – bli med og finslip o-teknikken, treningen passer for alle aldre!

Kommende løp og arrangement
Til helgen er det Pinseløpene på Kongsberg som gjelder for mange. Det er fortsatt mulig å melde seg på via Eventor: http://eventor.orientering.no/Events/Show/8322(individuell påmelding for hver enkelt dag).

Tirsdag 20. juni arrangeres kransekakestafetten – dette er en uhøytidelig stafett og sommeravslutning for flere klubber i vårt område. Røyken o-lag ønsker mange lag her og vi trenger løpere på alle nivåer! Vi har opprettet en egen side for påmelding via Eventor. http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2011. Om du vil finne denne påmeldingen direkte fra Eventor er det lagt ved et bilde som viser hvor klubbaktivtetene kan finnes.

Lørdag 26. og søndag 27. august arrangeres Kretsmesterskapet for Buskerud i Hemsedal. Røyken O-lag legger opp til at dette blir en stor fellestur. Påmelding og mer informasjon om turen kommer neste uke, men hold av datoene. Det blir kremterreng og god stemning!

Det meste av informasjon kommer nå via mail en gang i uken. Tilleggsinformasjon kan finnes i følgende kanaler:

•Hjemmesiden vår: http://www.roykenolag.no/
•Facebook-siden vår (nyheter som angår klubben publiseres her): https://www.facebook.com/roykenorienteringslag/
•Facebook-gruppen vår (alle medlemmer kan publisere og kommunisere her): https://www.facebook.com/groups/213521812463980/

Jeg tar gjerne imot spørsmål og kommentarer!

Ha en fin o-uke!

Hilsen Line

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.