Tirsdagstrening, Drammen City Cup og Vårløp i Østfold

Forrige tirsdag stilte 34 løpere opp for å innvie det nye kartet over Frydenlund skole. Terrenget når ikke helt opp på Røykens kremterrengliste, men kartet var godt.

Kommende tirsdag, 25. april, er det fellestrening fra Vesledammen klokken 18.00. Det er opplegg for alle treningsgruppene. For de som skal over grensen til helgen for å løpe 10Mila blir det ekstra stafettfokus med fellesstart. Dette kommer til å bli en moro trening for alle med mye futt og fres. 10Mila-løperne tar en liten samling etter treningen for å fordele etapper sammen med UK, og å gjøre siste mentale forberedelser.

Torsdag 27. april er det vår tur til å arrangere Drammen City Cup. Denne foregår fra Nærsnes skole. Se mer informasjon og påmelding på eventor.no. Det er også mulig å melde seg på direkte på løpet.

I helgen hadde Røyken en stor delegasjon i Østfold. Hele 35 forskjellige løpere fra Røyken O-lag stilte til start i Lørdagskjappen eller Småleneneløpet. Det ble mange fine o-opplevelser i vårsolen. Noen klasseseiere, spurtseiere, innbyrdes i Røyken-o-lag seiere og mange finne-alle-postene-seiere.

Strekktider og veivalg diskuteres ivrig. Det viktigste er ikke alltid klasseseier, men best i Røyken O-lag!

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.