FØRSTEMANN HJEM 2016

Siste o-løp i år?? Selv om snøen daler ned, så sett av neste helg : Lørdag 12 nov. Oppmøte og parkering på Transet – merket fra vegen mellom spikkestad og røyken (bitehagen). Løyper i noe av det fineste terreng vi kan by på. Løypelengder på ca 4 (lett løype) – 6 og 11 Km. Fellestart for alle klasser (som vil si herre og dameklasse i de respektive løyper). Angang til start 10.45 så vær ute i god tid. Blir «våtklutmetoden» i oppvarmet telt…..trur vi. Påmelding med brikkenummer på mail til : tryn@altiboxmail.no eller sms til 90988329, helst innen torsdag 10/11 pga antall kart som må ordnes. Kan ta imot noen påmeldinger minst en halv time før avgang til start løpsdagen. Det er lov å løpe sammen om det kan motivere flere til å bli med. Om mye snø og avlysning prøver vi igjen helgen etter kanskje. Velkommen og bli med på årets siste o – eventyr. Da sees vi….

o-hilsen Peter og Trygve

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.