TORSDAGTRENING 19.05 FRA TRANSET, OGSÅ FOR VOKSNE

8-16 ÅR:
Torsdagens trening går fra Transet. Temaet blir MYR! Dere som er nye får lære litt om de forskjellige myr-typene: en nyttig kunnskap å ha når vi orienterer. Vi finner noen poster på veien til den store myra, men dere trenger ikke å ta med brikke denne gangen. Ungdomsgruppa kan ta med kompass da de skal ha litt kurve-o før de «hopper i myra».

De som vil kan bli svært våte og møkkete, så det er lurt å ta med tøyskift…..eller polstring til bilsetene. Vi skal ha forskjellige aktiviteter i myra som gir både muskler og kondis.  Dere voksne som blir med for å se på, ta gjerne med fotoapparat. Mange blinkskudd innenfor rekkevidde!

VOKSNE:
Det blir også voksentrening på torsdag med veiledning av Morten Johannessen. Samme oppmøtested og tidspunkt som barna: Transet kl.18.00-19.30.

 Treninga vil foregå i silketerrenget rundt Transetmyra og ikke i myra, men det er selvfølgelig lov å avslutte med et myrbad for de voksne også. Ta med kompass.

 ALLE voksne er velkomne.….både dere som er helt ferske og ønsker å gå rundt, og dere som allerede har løpt o-løp…..både C-løpere og A-løpere.

Til de som ikke har vært på Transet før:
Det vil henge en post langs Spikkestadveien i krysset ved Transetveien (Bitehagen). Ta Transetveien så langt du kommer opp i skogen – til utfartsparkeringen på fjellet.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.