INNETRENING MANDAGER

Det har skjedd en misforståelse i forhold til halleie på Torvbråten, så vi er nødt til å flytte til Midtbygdahallen. Her vil vi ha det samtidig med en liten gruppe av Idretttsskolen i ROS. Denne gruppen vil bare være der til og med 1. desember. Etter den tid vil vi ha hele hallen for oss selv fram til våren.

Innetreninga vil foregå fra kl. 18.00-19.00. Leif Erik og Lars Petter har ansvaret for treningene til barna. Om ungdommene har lyst til å trene med de yngste, er de velkomne til det! Ellers prøver vi å finne en egen løsning til ungdommene snart. De voksne må klare seg selv foreløpig. Forslag til styrkeprogram ligger klart til bruk i hallen.

Velkommen på innetrening i Midtbygdahallen madager kl 18 – 19.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.