KLUBBTUR TIL NOREFJELL 27. – 29. JUNI 2014

Bli med på klubbtur til Norefjell helgen 27 – 29 juni 2014 og meld deg på til O-festivalen allerede nå! 
 
Denne helgen arrangerer Modum O-lag Norsk O-festival. Vi tar sikte på å bli mange deltagere fra Røyken på dette som blir Norges største orienteringsarrangement i 2014. Klubben har derfor reservert 13 Executive suiter ved Hotel Quality Spa & Resort Norefjell.  Her har vi plass til 50 – 60 deltagere/familier. Meld deg på tidlig og du er sikret plass. Hele hotellet er forbeholdt orienteringsløpere denne helgen. I tillegg til rabatterte priser i utgangspunktet, sponser klubben hver leilighet med 1000 kr, slik at prisen for en hel weekend blir 3 200,- for en hel leilighet eller 640,- pr seng  (eksklusiv mat)  Suitene er velutstyrt og inneholder 2 soverom (1 m/køye eller fam køye), bad, stue, kjøkken vaskemaskin og tørkeskap. Hver leilighet organiserer i utgangspunktet selv bespisning, men det er også mulig å kjøpe mat på hotellet. 
 
Påmelding til løpene innen 1 februar gir rabattert løpsavgift (her dekker klubben som vanlig 100 % for barn/unge og 75 % for voksne)
 
Reserver enkeltplass eller leilighet og meld deg på  ved å sende mail til evao.syversen@gmail.com  innen 28. januar 2014. Klasser og løypelengder fremgår av vedlagte innbydelse. Dersom du angir navn, klasse, brikkenummer (eller behov for å låne brikke) og hvilken dager du vil løpe i samme mail sørger vi for påmelding til løpene samtidig som vi reserverer plass.
 
Ordinær påmeldingsfrist til løpene er 6 juni 2014.
 
Vedlagt følgerInnbydelse O-festivalen 2014 .

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.